Sloga uvjerljiva uoči proslave naslova

Sloga je uvjerljivo slavila u pretposljednjem kolu Lige Nogometnog središta Valpovo i dodatno povećala svoju prednost nad prvim pratiteljima zahvaljujući Croatiji iz Marjančanaca koja je zaustavila Harkanovčane koji sada dijele drugu poziciju s Hrvatskim sokolom.

Oglas

Sloga je isporučila sedam komada Croatiji iz Veliškovaca a od toga tri potpisuje Marko Tomaz, dva Rocco Juriša a po jedan Daniel Maranić i Toni Pavoković, dok su mrežu prvaka pogađali Dino Kos i Ivan Zdeličan. U susretu Croatije i Mladosti golova nije bilo, a gosti su 15-ak minuta prije kraja zapucali i kazneni udarac. Iskoristio je to Sokol koji je uvjerljivo slavio protiv Zrinskog uz sva četiri pogotka postignuta u drugom poluvremenu. Domaćina je načeo Barić, pa je Vidović pogodio s bijele točke, a u završnici se u listu strijelaca upisuju i Piškorjanac i Marković.

Oglas

Oglas

Jadran je uvjerljivo nadigrao Gaj koji je s jednim oduzetim bodom posljednja momčad lige, a prvo ime susreta bio je Stipo Čavlović koji je postigao sva tri gola. Gostujućim bodovima osladili su se Kitišanci koji su sada pobjegli konkurenciji i skočili do 7. mjesta što im je omogućio Davor Novak koji je protiv Mladosti bio dvostruki strijelac.