Sloga traži iskupljenje, derbi u Macincu

Pred nama je drugo kolo Međimurske Premier lige. Prošlotjedne utakmice donijele su nam prikaz tko bi mogao već otpočetka lige biti u koraku za naslov. Ipak, tek je prvo kolo završeno i neke momčadi, istina, tek zagrijavaju i polako ulaze u formu.

Oglas

Odlični Međimurec svoj će nastavak dobrog rada tražiti u derbiju protiv Centrometala. Obje momčadi pokazale su karaktera iako je Centrometal u meču protiv Nedelišća pokazao dvije različite strane. Utakmica se igra u Macincu pa je za očekivati da će domaćini pokušati se iskupiti za gubitak od dva gola prednosti i sigurnu pobjedu protiv Nedelišćana. Dunjkovčani se ne plaše nikoga i ulaze motiviraniji nego ikada prije u ovaj dvoboj.

Oglas

Sloga Štrigova i Dinamo Palovec stići će do svojih prvih bodova u prvenstvu. Ili barem jedan od njih jer drugo kolo ih je spojilo kao protivnike. Visoki porazi u prvom kolu malo su ih poljuljali, no kako je tek početak, ono nije toliko strašno. Ipak, pogreške se moraju pokrpati kako se niz od loših rezultata ne bi nastavio.

Oglas

Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca odlično je startalo u sezonu, već sad nadmašivši početak prošle sezone. Momčad je puna samopouzdanja, a ako je vjerovati prvo kolu, ne gine im bitka za vrh tablice. Oni odlaze u Podturen na megdan istoimenom domaćinu. Bit će ovo odličan dvoboj dvije vrhunske ekipe. Napadački nastrojen Podturen ne preza ni pred kim, već ide iz utakmice u utakmicu te svojom kvalitetom nikome ne prašta.

U Maloj Subotici novopridošli Spartak dočekuje Draškovec. Iako se nalazi u novoj ligi, Spartak je protiv Bratstva iz Savske Vesi pokazao svoju moć i jasno dao do znanja da nije zalutao među Premierligaše. Draškovec će, po viđenom iz prvog kola, imati težak zadatak na stranom terenu, no nitko ih ne smije otpisati jer ova liga nam je mnogo puta pokazala – svatko može svakoga dobiti.

Od ostalih mečeva, Nedelišće dočekuje Bratstvo iz Jurovca, Mladost Sveta Marija odlazi BSK-u, dok Mladost Komet ugošćuje Bratstvo iz Savske Vesi. Utakmice se igraju tijekom subote i nedjelje, s početkom od 17:00 sati.