Sloga protiv Mladosti traži potvrdu odlične forme, Dinamo dočekuje Draškovec

Ovog vikenda ulazimo u zadnji mjesec jesenskog dijela prvenstva. Utrka za najbolju jesensku momčad je izjednačena. Nakon prošlog kola imamo promjenu na vrhu, gdje je sad Dinamo iz Palovca vodeći, no ima isto osvojenih bodova kao Međimurec.

Oglas

Oglas

Upravo će lider prvenstva ovog vikenda imati najteži zadatak. U goste mu dolazi Draškovec, ekipa koja se nalazi na šestom mjestu tablice, no vrlo dobro igra ove sezone. Pokazali su da se mogu sa svima nositi i definitivno Palovcu neće biti lagano protiv ovakve momčadi. Gosti imaju novog trenera s kojim još nisu okusili poraz, stoga će sve oči ovog vikenda biti uperene s razlogom u Palovec.

Oglas

Odlična Sloga u Štrigovi dočekuje Mladost Svetu Mariju. Ovo bi trebao biti tvrd susret, iz razloga što se domaćin nalazi u odličnoj formi (tri pobjede i dva remija u prethodnih pet kola), dok Svetomarčani mogu itekako puno više pokazati nego to govori situacija na tablici. U prošlom su kolu bili nadomak pobjede protiv Međimurca, no nisu uspjeli završiti susret kako su htjeli.

Podturen na svom terenu dočekuje Bratstvo iz Jurovca. Domaćin se želi vratiti pobjedama nakon poraza od Nedelišća u prošlom kolu. Ove sezone igraju promjenjivo i već zaostaju 10 bodova za vodećom dvojkom. Međutim, Podturen i dalje krasi napadačka igra te spremno čeka da mu se nišanske sprave naoštre kako bi mogao osiguravati pobjedu.

Drugoplasirani Međimurec na svom terenu dočekuje Bratstvo iz Savske Vesi. Da se ovaj susret igrao prošle sezone, govorili bismo o derbiju kola, međutim sadašnja forma obje momčadi jasno govori kako je domaćin u velikoj prednosti. Prema svim segmentima ove sezone, ovo bi trebao biti lagan zadatak za Međimurec u Dunjkovcu-Pretetincu.

Nedelišće odlazi u Malu Suboticu kod Spartaka. Gosti tamo odlaze po potvrdu da prošlotjedna pobjeda protiv Podturna nije bila slučajna. Spartak se nakon pobjede protiv Mladost Kometa vratio porazima, no treba imati na umu da je igrao protiv odličnog BSK-a. Sad u goste dolazi i jedna od najboljih međimurskih momčadi, no to ih ne smije prestrašiti ako se žele priključiti sredini tablice.

U ostalim susretima vikenda igraju Mladost Komet i BSK Belica te Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca i Centrometal. Mečevi se igraju od 14:00 sati.