Sloga kod Slavonije traži potvrdu jesenskog naslova, Lukač 05 odlazi Bratstvu

Ovotjedni vikend dani rezervirani su za zadnje kolo 1. ŽNL Virovitičko-podravske županije. Dvoboj za jesenskog prvaka i one momčadi koja će dočekati proljeće na prvom mjestu su i dalje u jeku.

Oglas

Oglas

Vodeća Sloga odlazi u Slatinu na gostovanje kod Slavonije. Ne treba previše govoriti o lideru prvenstva koji sjajno igra iz utakmice u utakmicu. Današnjom pobjedom bi si osigurali potrebni mir tijekom zimske pauze i spremno dočekali drugi dio sezone. Slavonija pak želi sprati negativan učinak iz prošle utakmice koji joj je prekinuo vrlo dobar pozitivan niz.

Oglas

Drugoplasirani Lukač 05 ponovno igra subotom. Jedini subotnji derbi tako je pripao drugoj momčadi prvenstva i Bratstvu iz Gornjeg Bazja. Baš kao i Sloga, tako je i Lukač u jako dobroj formi i za liderom zaostaje dva boda. Igračima Lukača igraju vrlo dobro i ne žele stati na tome, već završiti jesenski dio prvenstva u stilu.

Mladost Miljevci na svom terenu dočekuje Dinamo Četekovac. Obje momčadi ulaze u ovaj susret nakon poraza u prošlom kolu. Mladost je teško izgubila od Rezovca, dok je Dinamo u ljepotici kola izvisio te ostao bez bodova. Zadnje jesensko kolo prilika je objema ekipama da se pobjedom oproste od prvog dijela natjecanja i nešto mirnije dočekaju proljetni dio sezone.

Derbi kola svakako bi mogao biti između Mikleuša i Mladost Čačinca. Domaćini bi se eventualnom pobjedom približili Mladosti na samo dva boda zaostatka. Čačinci u ovom susretu imaju imperativ pobjede jer moraju zadržati priključak za vodeće dvije momčadi, a pritom ne žele izgubiti treće mjesto.

U ostalim susretima ovog vikenda, Borova na svom terenu dočekuje Dinamo Kapelu Dvor, Crnac je domaćin Rezovcu, dok Došk odlazi Podravcu. Sve utakmice igraju se od 14:00 sati.