Sloga iz Mikanovaca domaćin selektivnog kampa

NK SLOGA iz Novih Mikanovaca je domaćin SELEKTIVNO – RAZVOJNOG KAMPA koji će se održati na njihovom stadionu u suradnji s instruktorima HNS-a i HNK CIBALIA, a radi se o selekciji mladih nogometaša rođenih 2010. godine i mlađih.

Raspored održavanja aktivnosti:
Trening: Utorak 16.06.2020.
Četvrtak 18.06.2020.
a početkom u 18:30 sati.

Završnica kampa je predviđema u SUBOTU 20.06.2020. s početkom u 10:00 sati. Po završetku najbolji će biti nagrađeni medaljama. Sam događaj bit će popraćen medijski od strane Vinkovačke televizije i radio Vukovara.

NK SLOGA poziva ovim putem sve ljubitelje nogometa da dođu podržati ovaj kamp mladih i perspektivnih nogometaša, a u pravi se trenutak dozvoljava i prisustvo navijača pa će roditelji i simpatizeri moći pratiti slobodno sve aktivnosti i utakmice budućih nogometnih zvijezda.

Osim toga na igralištu Sloge je vrlo živo iako je stanka uzrokovana koronom, ali i redovita ljetna stanka no unatoč tome uređuje se okoliš samog stadiona pa je tako nedavno označen početak radova u ulici Svetog Bartola – vađenje stare staze i priprema za asfaltiranje nove staze do crkve, mrtvačnice i klupskih prostorija Sloge, a sve zahvaljujući načelniku Općine Novi Mikanovci Mariju Milinkoviću, bacc.ing.el.