Sloga iz Jaruga brusi formu za jedinstvenu ŽNL-cilj borba za vrh!

Proaktivno je ovo bilo ljeto u Jarugama gdje su trener Labak i uprava Sloge tražili rješenja za novu zahtjevnu sezonu jedinstvene županijske lige koja nastaje spajanjem dosadašnjih 1. ŽNL Zapad i Istok BPŽ. U svrhu borbe za sam vrh tablice već je predstavljeno šest pojačanja! Pripreme su započeli prvim okupljanjem u subotu, 16. srpnja.

Oglas

Nakon šestog mjesta na kojem su završili prošle sezone na tablici prve ŽNL BPŽ Istok, Slogi iz Jaruga u novooformiranoj 1.ŽNL predstoji sezona sa novim takmacima na prvenstvenoj ljestvici i sigurno zahtjevnija sezona nego što je bila ona prethodna. Podsjetimo, Sloga je u 26 kola prethodne sezone obilježila učinak od jedanaest pobjeda, šest neriješenih ishoda te devet poraza uz pozitivnu razliku pogodaka od plus 17. Na novi izazov za slijedeću sezonu koja će neupitno biti još i teža, ekipa iz Jaruga odgovorila je ciljanim pojačanjima koja je ovih tjedana i predstavila javnosti.

Oglas

Na prvo okupljanje trenera Antuna Labaka odazvalo se 18 prvotimaca, a ubrzo se njima priključilo i ostalih sedam igrača. Prozivka je idući dan začinjena i međusobnom utakmicom prvotimaca u kojima je vjerujemo strateg Labak dobio određen uvid s čime raspolaže u nadolazećoj sezoni.

Oglas

Što se tiče transfera, užurbano je bilo u Jarugama ovoga ljeta pa su se pripremama priključili i neka nova te stara imena: Jozip Đuzel vratio se iz inozemne epizode u Irskoj, Ivan Jukić vratio se iz Švicarske, Danijel Radoš došao je iz NK Sloga Vrpolje, Karlo Ivešić se vratio nakon godinu dana provedenih u Oprisavcima , a vratar Dominik Tomić iz Sikirevaca pojačat će vratarski kadar.

Posljednji tjedan došao je i Manuel Abramović iz Ratara Piškorevci, a također se i vratio još jedan domaći igrač sa rada iz Zagreba Ivica Džambo. I ciljano zadnje pojačanje također je dovedeno iz piškorevačkog Ratara a riječ je o Josipu Mišiću, s čime je trenutno kompletirana kadrovska križaljka trenera Labaka, kojeg smo zamolili i za komentar pred predstojeće izazove:

“Prvog dana na prozivci se odazvalo 18 igrača od 25, što u konačnici nije loše s obzirom da su izostanci bili opravdani. Primjetio sam da će nam trebati neophodne stvari za trening npr. lopte , pokretni golovi i sl. na što sam dobio pozitivan odgovor uprave kluba da će se riješiti u skorašnje vrijeme. Na prvom treningu smo odigrali međusobnu utakmicu gdje je sudjelovalo 20 igrača i mogu reći da sam zadovoljan htijenjem i zalaganjem igrača. Ambicije kluba su da od početka uhvatimo priključak samom vrhu tablice a s obzirom na viđeno na prvom treningu mislim da je to i realno. Čeka nas težak i naporan rad, od toga ne bježimo i ne bojimo se te vjerujem da ćemo opravdati planove kluba i naših navijaća. “ -prokomentirao je za Sportalo strateg Sloge iz Jaruga Antun Labak.

U sklopu priprema održat će se i memorijalni turnir u čast bivšem predsjedniku, a po riječima organizatora čeka nas jak turnir sa dva predstavnika MŽNL koje imaju ambicije za višim rangom a to su Tomislav iz Donjih Andrijevaca i Sikirevci, te vrlo dvije ekipe iz 1. ŽNL Slavonski Šamac i domaćin Sloga iz Jaruga koji će imati priliku predstaviti ekipu za predstojeću sezonu. Turnir se održava 23. i 24. srpnja.