Sloga iz Borova vikend provela na pripremama kraj Subotice

Nogometaši i dio uprave Sloge iz Borova protekli su vikend proveli na mini pripremama na Paliću, kraj Subotice. Ondje su boravili od petka do nedjelje, te su uz ostale aktivnosti, odigrali i utakmicu na umjetnoj podlozi s juniorima prvoligaša Spartaka Zlatibor Voda iz Subotice.
Uz treninge i utakmicu, momci su za vrijeme boravka u Srbiji posjetili vinariju Zvonko Bogdan, kao i ergelu u Kelebiji što je zaista upotpunilo zabavu i druženje tijekom vikenda.

Na pripremama je putovalo 14 igrača i 7 članova uprave kluba, naravno uz trenera Sašu Berarevića.

Ovo je više bio dobar team-building, nego klasične pripreme, iako smo odradili tri zanimljiva treninga i jednu zahtjevnu utakmicu na pomoćnom terenu Spartaka. Vrijeme provedeno na Paliću iskoristili smo za druženje i zbližavanje, te jačanje momčadskog duha. Pored nogometnih aktivnosti imali smo što i vidjeti u slobodno vrijeme, te se vraćamo s prekrasnim uspomenama. Nekim je igračima ovo prvo iskustvo ovog tipa. Žao mi je samo što četiri igrača nisu mogli s nama zbog privatnih obaveza i posla. Zahvalio bih se upravi kluba, načelniku Zoranu Baćanoviću, konzulu i ljudima oko kluba koji su nam pomogli u realizaciji putovanja, te su bili s nama. – za Sportalo je rekao kapetan Sloge Đorđe Savatić.

Oglas

U srijedu, 02. ožujka, momčad Sloge očekuje zadnja pripremna utakmica u kojoj će snage odmjeriti sa susjedima iz Radničkog Borovo. Dosadašnji pripremni rezultati Berarevićeve ekipe su sljedeći:

Sremac Markušica 2:8 Sloga Borovo
Sloga Borovo 3:0 juniori HNK Vukovar 1991
Torpedo Kuševac 3:1 Sloga Borovo
Sloga Borovo 0:0 Radnički Dalj
FK Spartak ZV juniori 5:1 Sloga Borovo

Oglas

Sloga će u prvom proljetnom kolu na svom travnjaku dočekati jesenskog prvaka, momčad Hajduka.

Oglas