Sloga i Ribar peticama zaključili 15. kolo

Proteklog vikenda svoje 15. kolo odigrale su ekipe Baranjske lige. U kojem su Sloga, Ribar i Radnik upisali domaće pobjede, dok je utakmica između Croatije i Zmaja završila podjelom bodova. Ovo kolo bio je slobodan Luč koji idućeg vikenda gostuje u Torjancima kod Graničara.

Oglas

Sloga je na svom terenu rutinski svladala Graničar iz Torjanaca rezultatom 5-1. Prvo ime susreta bio je Jakob Prakatur s dva postignuta pogotka, jedan je postigao s bijele točke, a drugi iz igre. Još po jedan su dodali Danijel Molnar, Andrija Dumančić i David Katoi. Utješni pogodak za goste postigao je Dominik Čoka. Drugi rutinski susret bio je onaj između Ribara iz Kopačeva i Vardarca, Ribar je slavio s velikih 5-0. Po dva pogotka zabili su Dino Švob i Bruno Ujhelji, a s jednim se priključio i Dario Švob.

Oglas

Radnik je na svom terenu glatko svladao Davora rezultatom 3-0. Andrija Kovač je načeo goste iz jedanaesterca, a Josip Batori i Ivan Il su dovršili posao u drugom dijelu susreta. Croatija iz Baranjinog Vrha i Zmaj su odigrali jako zanimljiv i otvoren susret, gdje su na kraju podijelili bodove, konačan rezultat bio je 2-2. Odlično je krenulo za goste iz Zmajevca koji su već na samom početku imali prednost od 0-1 koju im je donio Matija Ileš u 3. minuti. Taj rezultat bio je aktuelan sve do 40. minute kada Leo Blagus zabija svoj prvi pogodak na utakmici i poravnava rezultat. U drugom dijelu vodila se bitka oko sredine terena sve do 73, minute kada je Blagus zabio svoj drugi pogodak na utakmici i preokrenuo rezultat u korist svoje momčadi. Kada se već činilo da će domaći ostaviti sva tri boda na svom terenu, ukazao se Danijel Galić koji je svojim pogotkom donio vrijedan bod ekipi iz Zmajevca.

Oglas