Slobodan Grubor: Disali smo kao jedan s navijačima i zasluženo slavili

Nogometaši Orijenta izborili su kroz kvalifikacije ostanak u drugom rangu hrvatskog nogometa. Nakon što su u Zagrebu svladali Kustošiju rezultatom 2:1, isti su ispisali i na svojoj Krimeji te su tako prilično sigurno došli do ukupne pobjede kojom su zasladili proslavu 105. klupskog rođendana.

– Na kraju svega mislim da smo bolja ekipa i da smo pokazali više od Kustošije koja je dobra ekipa, na momente su pokazali kvalitetu. Ipak, kvaliteta je na našoj strani i ostanak je zaslužen. Moram čestitati prije svega svojim igračima, a onda i predsjedniku, upravi i našim navijačima koji su nam i danas bili prava podrška. Disali smo kao jedan svi na stadionu, bio je prekrasan ugođaj i jednostavno nismo mogli ništa loše napraviti u takvoj atmosferi. Što se mene tiče ugovor mi je istekao, sjest ćemo u narednim danima i vidjeti kakvi su planovi za sljedeću sezonu – izjavio je Slobodan Grubor nakon utakmice.

– Ništa, čestitam Orijentu na pobjedi i ostanku u ligi, bili su bolji za ta dva gola. Nažalost u ovoj se ligi greške skupo plaćaju, to nas je koštalo. Ali ja bih na kraju svakako potencirao pohvalu i zahvalu mojim dečkima, puno su oni dobrog napravili kroz ovu polusezonu da bi im itko smio nešto prigovoriti. To je malo sportsko čudo, sa sedmog mjesta došli smo do drugog, naravno da smo tužni što nismo napravili i taj zadnji korak, ali ispred tuge mora biti ponos. Jednostavno ih sve do jednog moram pohvaliti, vrhunski su ljudi, vrhunska ekipa sa sjajnim karakterom! Ugovor sam imao do kraja sezone, takav je dogovor, vidjet ćemo što će biti dalje – za Sportalo je rekao Luka Bilobrk, trener Kustošije.