Slavonski dvoboj u četvrtfinalu Kupa za Marsoniju i Mursu

Polako se približava kraj muške Superlige, a hrvatski odbojkaški klubovi će u međuvremenu napraviti kratak prekid natjecanja te se posvetiti obavezama u Kupu. Na redu je četvrtfinale, a Marsonia i Mursa će odlučivati jednog polufinalista u međusobnom susretu.

Oglas

Brođani su u jako promjenjivoj formi ove sezone, dosad su u prvenstvu upisali samo jednu pobjedu, a za samopouzdanje im je dobro došla pobjeda u osmini finala ovog natjecanja protiv Mlake. Danas im u goste dolaze odbojkaši Murse koji su apsolutni favoriti u ovom međusobnom dvoboju. Mario Teppert želi sa svojim izabranicima obraniti naslov pobjednika u ovom natjecanju te će u ovom dvoboju sigurno biti maksimalno angažirani kako bi ušli u polufinalni dvoboj protiv Kaštela.

Oglas

Ovaj susret je na rasporedu danas, a početak je u 19:15h u sportskoj dvorani Vijuš. Sutra će na teren odbojkaši Varaždina i Splita od 20 sati, a dosad su svoje dvoboje odigrali Rijeka i Mladost (0:3 za Mladost) i Centrometal protiv Kaštela (1:3 za goste). Pobjednik slavonskog derbija će u polufinalu dočekati Kaštelane, a Mladost će na svojem terenu dočekati pobjednika sutrašnjeg dvoboja između Varaždina i Splita.

Oglas