Slavonska kolonija u dresu Mladosti završila europski put

Odbojkašice HAOK Mladosti nisu uspjele izboriti četvrtfinale CEV kupa. Zagrebačku ekipu zaustavile su igračice rumunjskog kluba Targoviste, koje su u zagrebačkom Domu odbojke slavile rezultatom 3:0 (25:19, 25:23, 25:18). Unatoč hrabroj igri Mladostašica, Rumunjke su bile bolje te će plasman u polufinale tražiti u današnjoj utakmici s francuskim Beziersom.

‘’Prije svega, čestitao bih objema ekipama na igri i borbenosti. U bitnim trenutcima za naš tim ruka nam se skratila i jednostavno nismo priveli taj drugi set kraju. Ta razlika je bila manifestirana zbog situacije u kojoj jesmo jer nismo imali veliki broj međunarodnih utakmica i naša ekipa je stvarno mlada. Vidljivo je da smo na dobrom putu i moramo nastaviti istim ovakvim tempom raditi!’’ – izjavio je nakon utakmice trener HAOK Mladost Leo Barić.

Najučinkovitija igračica na terenu bila je Heidy Alvarez Casanova (C.S.M. Targoviste) s 15 poena dok je u redovima Mladosti najviše poena, njih 13, upisala Dinka Kulić.

‘’Targoviste je bilo bolje od nas, vidjelo se to iskustvo i moć. Mi smo tu korak iza njih, stvarno nam malo nedostaje i nadamo se da ćemo to nadograditi. Ova europska sezona je gotova i nastavljamo dalje s natjecanjima u Hrvatskoj!’’ – izjavila je nakon utakmice Antonia Volmut, kapetanica HAOK Mladost, i jedna iz slavonske kolonije u najuspješnijem hrvatskom klubu.

Igračice HAOK Mladost sada se okreću domaćim natjecanjima, a slijedi im upravo gostovanje u Slavoniji, u Vukovaru u subotu u 19,00 sati, nažalost bez gledatelja.

Izvor foto: HAOK MLADOST

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.