Slavonija iz Soljana slavi svoj 90.rođendan

Još jedan slavonski klub ima veliki i okrugao rođendan i još samo 10 nedostaje do čitavog stoljeća postojanja kotrljanja nogometne lopte u Soljanima gdje će tamošnja Slavonija s gostima i velikim igračima, bivšim reprezentativcima i prvoligaškim igračima ove prekrasne loptačke igre proslaviti ovaj respektabilan jubilej.

Oglas

Ugledni član Prve ŽNL VSŽ je netom završene sezone dobrano prijetio lideru i šampionu iz Cerića pa bi nekom logikom i slijedom događaja u narednoj trebao biti glavni kandidat za naslov, a poznavanje kvalitetnog rada stručnjaka na klupi Milana Matijevića i tradiciju kluba mogla bi to biti krasna čestitka za rođendan.

Oglas

U okviru obilježavanja 90 godina aktivnog i uspješnog djelovanja NK Slavonija Soljani, u subotu, 18. lipnja 2022.g. će se u Soljanima odigrati revijalna utakmica između službene selekcije veterana HNS i domaćina NK Slavonija.

Oglas

Pozivamo sve Soljanke i Soljance, kao i sve goste iz susjedstva da nam se pridruže u ovoj proslavi i uživaju u revijalnoj utakmici “starih majstora” – stoji na FB stranici kluba.