Slavonija iz Soljana krenula s pripremnim periodom za MŽNL

Trener Milan Matijević je obavio prozivku i odradio prvi trening sa svojim trupama za novu izazovniju natjecateljsku sezonu 2022/23 u kojoj će viceprvak Prve ŽNL Slavonija iz Soljana zaigrati u MŽNL Osijek – Vinkovci. Na treningu se pojavilo 20 igrača uz nekoliko opravdanih izostanaka uključujući u to i kapetana i dokapetana Dejana Mićanovića i Josipa Tufegdžića.
Nakon duže ozljede sve je u klubu obradovao povratak Zvonimira Janjića koji će definitivno ojačati svlačionicu dok je iz kluba je otišao Borna Mandić. Novih igrača u svlačionici za sada nema, ali ekipa je ostala na okupu pa pod palicom prekaljenog iskusnog stratega Milana Matijevića ova ekipa sigurno ima što za reći i u rangu više.
Raspored pripremnih susreta:
17.07. Zrinski u Bošnjacima
20.07. Županja 77 u Soljanima
23.07. Graničar u Županji
27.07. Slavonac (G) u Gradištu
31.07. kup
03.08. Sloga (Štitar) u Štitaru
07.08. kup ako prođu 1.kolo ili Borac (Drenovci)
14.08. generalka Belišće u Soljanima
Po planu i programu predviđeno je odraditi 24 treninga, 6 pripremnih utakmica i 2 kup utakmice uz uvjet da prođemo 1.kolo. Ekipa će imati 10 slobodnih dana, a radit će se po režimu 3:1. Predviđeni roster igrača je 25, a cilj je biti stabilan ligaš u MŽNL Vinkovci /Osijek. Sportski pozdrav iz Soljana – trener Milan Matijević.