/Slavonija iz Prnjavora odustaje od natjecanja! REALNO STANJE S KOJIM SE SUSREĆE VEĆINA NIŽELIGAŠA
slavonija prnjavor fb

Slavonija iz Prnjavora odustaje od natjecanja! REALNO STANJE S KOJIM SE SUSREĆE VEĆINA NIŽELIGAŠA

Nažalost još jedan klub je rekao NE MOŽEMO DALJE! Tužna, ali realna slika malih nogometnih sredina koji muku muče sa sastavljanjem momčadi svake subote ili nedjelje dodirnula je i Slavoniju iz Prnjavora.

Čini se da će uskoro biti lakše osigurati financijska sredstva za funkcioniranje klubove, nabavku opreme, dresova i kopački u koje se neće imati tko obući.

Nakon mučenja sa igračkim kadrom protekle sezone i problemima sa kojima su se suočili kao najmanje mjesto u 2.ŽNL (ozljede igrača, odlasci), odlučili su u Prnjavoru da se Slavonija neće natjecati u sezoni 2019./2020.
S obzirom da je i Mladost iz Divoševaca bila u sličnoj situaciji, dogovorena je tako suradnja sljedeće sezone, a za jesen 2020., dogovorena je i mogućnost osnivanja novog kluba sa novim imenom.


Većina igrača prelazi u NK Mladost Divoševci, a neki će nastaviti svoju karijeru u drugim klubovima.
Prvi trening zakazan je za utorak, 23.7. u 18 sati u Divoševcima.

Trener Ivan Lučić koji je vodio momčad zadnje 2 sezone povest će novu ekipu u pripremni period. Prva utakmica na redu je 28.7. u Prnjavoru sa Zadrugarom.

Foto FB Slavonija

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.