Slavonija i Slavija u finalu Šivinog memorijala

Danas su u Pleternici odigrane polufinalne utakmice Memorijalnog turnira Stjepan Zdenko Šivo nakon kojih su se u finale plasirale momčadi Slavonije i Slavije.

Oglas

U prvom polufinalu Slavonija je na pogon dvostrukog strijelca Mateja Peharde bila bolja od Kutjeva. S obzirom na fazu priprema u kojoj se momčadi nalaze bila je to jako dobra utakmica, puna ritma, nije nedostajalo borbe ali ni lijepih akcija. Na odmor se otišlo s minimalnom prednosti Požežana, strijelac Matej na asistenciju brata mu Ivana Peharde. U nastavku Kutjevo traži put do poravnanja, znali su i ozbiljno zaprijetiti, no ipak novi pogodak na strani Slavonije, strijelac kako rekosmo ponovno Matej Peharda. Nisu se u ovom slučaju Bijeli ni naviknuli na dva pogotka prednosti, a već su ostali bez nje, nakon brze akcije strijelac je dojučerašnji član Slavonije i očigledno ozbiljno pojačanje Kutjeva Karlo Antunović.

Oglas

Oglas

U drugom polufinalu prvo ime je bez dileme bio Pavo Nikolić koji je prvi načeo goste iz Oriovca nakon što se poput metka s centra sjurio prema Zebi i mirno ga matirao i otvorio seriju. Nakon pogotka, Pavo je upisao hattrick asistencija, asitirao je kapetanu Ognjenčiću, a onda je dva puta servirao loptu za Marina Begića koji je već u ovom predstavljanju pokazao pleterničkim ljubiteljima nogometa da će biti veliko pojačanje u novoj sezoni, u svakom potezu se vidi da je riječ o sjajnom igraču. S druge strane, Robert Dujić i njegov Oriolik predstavili su se u lijepom izdanju, a pogoci Luke Đereka i Mateja Marišića bili su zaista prekrasni.

Sutra, u nedjelju, s početkom u 16,15 sati Kutjevo i Oriolik igraju susret za treće mjesto, dok županijski rivali od 18:15 kreću u boj za osvajanje turnira.