Slavonija i Mladost C bez pobjede, Slavonac se ispuhao osmicom

Odigrano je i uobičajeno kolovoško međukolo Prve ŽNL VSŽ, nažalost nekompletno zbog nedolaska Vrbanje u Ilok uslijed posljedica prometne nezgode. Općinski derbi je pripao domaćinu u Nuštru koji je tako zaustavio žestoki nalet Cerićana, a niti Slavonija nije uspjela doći do druge pobjede nakon sjajnog starta. Zato je domaćin u Gradištu napunio mrežu gostiju, a Frankopan uspio povezati dvije pobjede za diobu prve pozicije. Tu ulogu imaju i momci iz Trpinje koji su svladali Jadrana, a razlog za puno slavlja imaju i Bogdanovčani koji su u vukovarskom okršaju svladali domaćina Mitnicu.

2 25.08.2021 18:00 Drenovci NK Borac (D) – NK Sloga Štitar 3:1
2 25.08.2021 18:00 Ilok HNK Fruškogorac – NK Vrbanja -:-
2 25.08.2021 18:00 Trpinja NK Sinđelić – NK Jadran (G) 4:1
2 25.08.2021 17:30 Andrijaševci NK Frankopan (RA) – NK Šokadija (SM) 4:1
2 25.08.2021 18:00 Vukovar HNK Mitnica – NK Croatia Bogdanovci 0:1
2 25.08.2021 18:00 Gradište NK Slavonac Gradište – NK Mladost Vođinci 8:1
2 25.08.2021 18:00 Šiškovci NK Budućnost (Š) – NK Slavonija Soljani 2:2
2 25.08.2021 18:00 Nuštar NK Nosteria – NK Mladost Cerić 2:1
Oglas

 

Oglas

Za razliku od prošle utakmice, danas smo zadržali razinu cijelu utakmicu. U polju je bilo ravnopravno, ali po mom mišljenju, u zadnjoj trećini smo bili kvalitetniji. Dva gola Lazara i jedan Hasanbašića – Bruno Ešegović Borac.

Oglas

 

Čista , zaslužena pobjeda moje ekipe . Kontrolirali smo cijelu utakmicu , promašili bezbroj šansi. Hvala publici što je došla u velikom broju. Čestitam svim akterima ovog susreta, a mi se okrećemo sljedećem gostovanju u Gunji. Golove postigli  2 Kulovnjak , Sakoman i Matej Hodak – Tomislav Pavličić Frankopan.

 

 

NK Budućnost – NK Slavonija 2:2 (Blažević,Kusanić). Danas smo igrali sa svakako jednom od najjačih ekipa 1 ŽNL, ekipom koja nam je u prvom poluvremenu ponudila šansu koju smo iskoristili i poveli s 2:0. Zadovoljan sam sa angažmanom mojih igrača koji su ispunili sve dogovoreno. Drugo poluvrijeme pripada gostu gdje sa dva dalekometna udarca izvan 16 metara vraća rezultat u egal. U pomalo nervozno drugo poluvrijeme uklopio se bez potrebe i glavni sudac utakmice. U svakom slučaju svakom po bod. Soljanima svako dobro u daljnjem dijelu prvenstva, mi se pomalo kompletiramo i idemo dalje. Sportski pozdrav – Zoran Rubić Budućnost.

Danas smo u Šiškovcima odigrali utakmicu za zaborav . Prvo poluvrijeme katastrofalno loše , drugo dosta bolje, ali ukupno gledano ni blizu onome što bi ova ekipa mogla i trebala . Nadam se da će igrači izvući pouke iz ove utakmice unatoč tome što na kraju nismo poraženi. Već u nedjelju imaju priliku protiv odlične ekipe Nosterije. Domaćin racionalan i borben i u granicama korektnosti – Zdravko Filipović  Slavonija.

Ponovno prava prvenstvena utakmica sa svim obilježjima derbija. Ponovno moram čestitati svojim igračima koji su svojim zalaganjem i prikazanom igrom u potpunosti zaslužili pobjedu. Čestitam gostima iz Cerića na fer i korektnoj utakmici te im želim svu sreću u daljnjem natjecanju. Mi se okrećemo idućoj utakmici i gostovanju u Soljanima – Petar Kerže Nosteria.

Danas ne možemo ništa drugo nego čestitati NK Nosteria na pobjedi. Bili su bolji, više željeli i tako igrali, dali i 130 % od sebe, a moji dečki jednostavno nisu bili pravi – ispod naše razine, ali to ne umanjuje uspjeh domaćina. Jednostavno danas su zaslužili pobijediti. Ključni detalj je bio kada u 67. minuti igrač domaćih nije dobio drugi žuti, a trebao je, a u 72. crveni direktni našem igraču – malo prestrogo držim. No suđenje gosp.Abadžic s pomoćnicima preporučljivo, osim ova dva detalja. Za nas zabio Stanić. Čestitke domaćinu na pobjedi i napokon mirno igranje nogometa, a mi se okrećemo sebi da popravimo pogreške i budemo bolji. Idemo dalje i vjerujem u moje dečke. Ipak je i ovo neka pouka, zasluženo i čestitke susjedima. Sportski pozdrav, trener Mladosti, Ivan Lukić.

Utakmica u Iloku nije odigrana, epilog će razriješiti nadležni, a uzrok neodigravanja prema službenom dokumentu glasi:

Odmah po dolasku do nogometnog stadiona u Iloku dočekao me predstavnik domaćina Marinko Ćorić te me izvijestio kako se čuo telefonom s tajnikom NK “Vrbanja”, Mladenom Panićem koji mu je izjavio da su 7-8 igrača gostujuće ekipe, koji su na utakmicu putovali kombi vozilom, imali prometnu nesreću negdje kod Otoka te da je upitno da li će gostujuća ekipa doći na utakmicu. U 16,25 sati nazvao sam g. Mladena Panića koji mi je potvrdio navedeno te izjavio da zbog toga nisu u mogućnosti doći odigrati nogometnu utakmicu u Ilok. Unatoč navedenom domaćin je poduzeo sve propisane mjere za odigravanje nogometne utakmice te je domaća ekipa u predviđeno vrijeme izašla na teren spremna za odigravanje utakmice. Do zakazanog vremena početka utakmice nitko od predstavnika ili igrača “NK “Vrbanja” nije došao, kao niti u vremenu od 15 minuta od zakazanog početka utakmice te je Zapisnik zaključen u 17,45 sati s takvim činjeničnim stanjem. Službene osobe će biti isplaćene za putni trošak i to: sudac Menđušić 260 kn i delegat Pavlović 150 kn – stoji u priopćenju delegata.

Nažalost, utakmica nije odigrana zbog nedolaska gostujuće momčadi, nadamo se kako je s njihovim igračima sve u redu. Odradili smo trening i počeli se pripremati za nedjeljnu utakmicu u Štitaru, dok ćemo pričekati odluku nadležnih tijela vezano za ovu utakmicu – Petar Karamatić Fruškogorac.

Foto Screenshot