Slavonac, Polet i Meteor do uvjerljivih gostujućih pobjeda

Odigrano je 19. kolo 3. Žnl NS Vinkovci koje je bilo kolo gostiju, u čak četiri utakmice su odnijeli puni plijen, jedinu domaću pobjedu odnio je Đezelem protiv Hrvatskog Sokola, Slavonac, Polet i Meteor napunili mreže do vrha  svojim domaćinima.

Vodeći Sremac je gostovao u Đeletovcima kod Šokadije koja je pružila odličan otpor iako situacija na tablici sugerira drugačije. Poveo je Sremac preko Dejana Nikolića, izjednačio je Stjepan Brkić, a pobjedu vodećoj ekipi donosi David Stupar.

Milosti prema domaćinima nisu imali ni Slavonac ni Polet. Slavonac je gostovao u Oroliku i počastio ih sa 8 komada. Hattrick je postigao Josip Đoić, po dva su zabili Dino Lučić i Zvonimir Lovrić a jedan je dodao Renato Šutalo. Jedan više od Slavonca je zabio Polet na gostovanju kod Obilića. Prvo ime susreta sigurno je bio Marko Mikinac koji je postigao 5 komada, tri je zabio Renato Došen, a jedan Marijan Landeka.

Još jednu uvjerljivu gostujuću pobjedu je ostvario Meteor koji je peticom napunio mrežu Čelika. U prvom dijelu nije bilo pogodaka, a onda su Ivan Vuković hattrickom i Antun Aladić s dva gola donijeli pobjedu Meteoru. Jedinu domaću pobjedu u ovom kolu je ostvario Đezelem na svom terenu protiv Hrvatskog Sokola. Poveli su domaći autogolom, gosti vraćaju stvari na početak preko Marka Karalić Dražića, a onda stvari u svoje ruke uzima najbolji strijelac lige Inoslav Damjanović koji je došao do brojke od 30. Poraz za goste je ublažio Stjepan Antolović.

Foto Fb Sremac Markušica