Slavonac otišao, drugi Slavonac dolazi u Maksimir

Odlazak Nenada Bjelice još uvijek je tema glavnih medijskih kuća u Hrvatskoj, a nakon njegovog se odlaska i odlaska čitavog stručnog stožera u Maksimiru odvija prava rekonstrukcija kadrovskog ustrojstva kluba.

Oglas

Naravno da najviše pažnja privlači mjesto prvog stratega kluba na koje će sjesti Igor Jovičević, ali vrlo vitalna funkcija zagrebačkog kluba je ona šefa omladinskog pogona koji je itekako prepoznatljiv u čitavoj Europi.

Oglas

Na tu bi funkciju trebao zasjesti još jedan Slavonac Željko Kopić, rođeni Osječanin koji već dugi niz godina radi i zarađuje diljem Lijepe naše , a u proteklom vremenskom periodu i u inozemstvu.

Oglas

Nakon prekida igračke karijere prve korake kao trener radi u školi Hrvatskog dragovoljca da bi se nakon toga okušao u seniorskim vodama u istom klubu pa u Krapini, Sisku, Zagrebu, Vinkovcima, Koprivnici, Splitu i na koncu u ciparskom Pafosu.

Iako još nema potvrde iz redova Dinama čini se da je Željko najizgledniji kandidat za osjetljivu funkciju direktora jedne od najboljih škola nogometa Europe pa ćemo opet u tom klubu imati predstavnika naše regije nakon odlaska Nenada Bjelice.

Foto SS YT