/Slavonac u Novoj Kapeli dočekuje lidera Prve ŽNL BPŽ JOŠ SE IGRA NA DRUGOLIGAŠKOM ZAPADU
slavonac kapela fb

Slavonac u Novoj Kapeli dočekuje lidera Prve ŽNL BPŽ JOŠ SE IGRA NA DRUGOLIGAŠKOM ZAPADU

Na području brodsko-posavske županije polako se bliži kraju završetak nogometnih nadmetanja pa su još aktivne samo dvije lige, naravno uz klubove koji participiraju u rangovima iznad županijske lige. Prva ŽNL ulazi u zanimljivu završnicu, a uz nju je samo aktivna 2.ŽNL zapad.

Derbi kola i moguća odluka o jesenskom prvaku igra se u Novoj Kapeli. Nakon pauze Slavonca zbog tragične smrti mladog Jure Bogdanovića u goste stiže lider lige. Odmorni no svakako poljuljani domaćini traže pobjedu s kojom bi se izjednačili s gostom iz Donje Vrbe. Mladost iz Cernika ima prigodu tako zasjesti na prvu poziciju ukoliko Zvonimir ne pobijedi, a oni se vrate s pobjedom iz Bebrine.

Batrina je također u igri za jesenski naslov, ima utakmicu manje, a težak zadatak imaju u susjedskom derbiju u Vrbovi. Dva su kola prije kraja, a u zadnjem bi kolu derbi odluke mogao biti susret u Cerniku gdje gostuje Slavonac.

Raspored parova,delegata  i sudaca za prvenstvene utakmice 12.kola 1.ŽNL koja se igraju 10.11.2019. s početkom u 14:00 sati.

Rb Parovi Suci Delegat
1 Vrbova     Jurević D. MARINOVIĆ
NK OMLADINAC V     Matijević A.
NK BATRINA    Stanković M.
2  Slavonski Brod  DUBAC
 NK BUDAINKA KOLONIJA     Arambašić I.
 NK SLOBODNICA     Brekalo M.
  09.11.2019. u 14:00 sati     Brekalo D.
3 Beravci POPIĆ
  NK RAKETA  

Gavranić G.

  NK OMLADINAC ST    Mikajević M.
   Kožul D.
4   Rešetari SOKIĆ
  NK BUDUĆNOST     Kruljac T.
  NK SLAVEN     Janaček D.
    Grgić T.
5   Gornja Bebrina  GRGIĆ
   NK SLAVONAC GB     Krajnović D.
   NK GRANIČAR SŠ     Velić L.
    Vukoja B.
6   Bebrina MARIĆ Ferdo
  NK BONK     Grgurević K.
  HNK MLADOST     Brekalo M.
    Ružman T.
7    Nova Kapela JURASOVIĆ
  NK SLAVONAC NK      Rister D.
  NK ZVONIMIR      Šimunović I.
 

Čulina Z.

 

1t

 

Na drugoligaškom zapadu nema dvojbe o jesenskom prvaku koji će iskoristiti zadnje jesensko kolo kako bi proslavili naslov, a gost koji može uveličati ili pokvariti slavlje je Soko iz Orubice. Mladost gostuje u Gornjim Bogićevcima pa će tražiti što bolju startnu poziciju za proljetni lov za liderom. Slavonac i Croatia će igrati derbi kola, a završni susret vrlo dobre momčadi iz Okučana bit će gostovanje u Magić Maloj, a ljepše dane Psunja najavljuje i odlična FB stranica Psunj koja vidljivo donosi pomak u organizaciji i funkcioniranju kluba.

2z

 

2zt

Foto FB Slavonac Nova Kapela

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.