/Slavonac u napetoj utakmici svladao Budućnost u Bikovlju BUDUĆNOST JE BILA BLIZU OSVAJANJA BODOVA
slavonac bukovlje fb

Slavonac u napetoj utakmici svladao Budućnost u Bikovlju BUDUĆNOST JE BILA BLIZU OSVAJANJA BODOVA

Vrlo zanimljivu i jakom kišom praćenu utakmicu odigrali su Slavonac i Budućnost. Momčad Marija Petrovića lovi MŽNL i za to je bila nasušno potrebna pobjeda koju su teškom mukom izvojevali jer je Budućnost u dva navrata vodila da bi u furioznoj završnici bodovi ipak ostali u Bukovlju.

Slavonac – Budućnost 3:2

Otvorena utakmica s obje strane , imali smo inicijativu, gost poveo i tako se otišlo na odmor. Drugi dio bolje otvaramo i izjednačujemo te napadamo tražeći pobjedu no neopreznost u 80.minuti nas je koštala novog rezultatskog minusa, ali na našu sreću uspjeli smo postići dva pogotka u zadnjih pet minuta i osvojiti jako važna tri boda – Mario Petrović (Slavonac)

Odigrali smo jednu dobru utakmicu, sve onako kako smo se dogovorili, sve do pred sam kraj.Dva puta smo vodili i tada primili dva gola u 10 minuta. Mislim da smo zaslužili bod. Čestitam igračima na zalaganju i pristupu, golove zabili Ravlić T. i Ravlić M. Domaćin fer i korektan , suđenje za samu pohvalu odlično – Ivan Trupina (Slavonac)

ssssss

Poz. Klub Bod.
1 TOMISLAV Donji Andrijevci 38
2 OMLADINAC Gornja Vrba 37
3 MLADOST Sibinj 36
4 SVAČIĆ Stari Slatinik 36
5 ZADRUGAR Oprisavci 34
6 SIKIREVCI Sikirevci 32
7 SLAVONAC Bukovlje 31
8 BATRINA Batrina 28
9 SLAVONAC Nova Kapela 26
10 OMLADINAC Vrbova 24
11 BUDUĆNOST Rešetari 22
12 ZVONIMIR Donja Vrba 21
13 OMLADINAC St. Topolje 20
14 AMATER Sl. Brod 15

Foto Slavonac Bukovlje FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.