Slavonac iz Prkovaca ojačan Domagojem Ćukom krenuo u pripreme

Momčad NK Slavonac Prkovci član 2.ŽNL NS Vinkovci jučer (nedjelja) započela je s pripremama za sljedeću natjecateljsku sezonu i to sa znatno ojačanim i kvalitetnim igračima. Igrače su prvo pozdravili i zaželjeli im dobrodošlicu Antun Kaurin predsjednik kluba i nezaobilazni  klupski simpatizer Predrag Kaurin. Potom je trener Željko Kaurin obavio prozivku i izveo igrače na teren. Uz nekoliko opravdano odsutnih prozivci se odazvalo 16 igrača. Slavonac su napustili: Mario Bot, Jure Zupčić, Igor Blažević, Goran Kostić, Stjepan Guberac i Mislav Pažin.

Oglas

Oglas

Međutim Prkovčani u svoje redove su doveli i najboljeg strijelca 1.ŽNL VS iz prošle sezone iz NK Mladost” Vođinci Domagoja Ćuka. Iz Vođinaca stigli su još i Vjeran Škof, Mario Pandža, Marko Crepić i Mihael Smolčić. Iz NK Budućnost Šiškovci došli su Ivan Gotfrid i Antonio Barbarić pa onda Gabrijel Smolčić iz NK Bedem Ivankovo i na kraju iz NK Vučevci Vučevci stigao je Ante Pervan. Da će Slavonac biti glavni pretendent za sam vrh vidi se i iz gore navedenih imena koja su pristupili Prkovčanima.

U subotu 31.srpnja u Komletincima održava se tradicionalni turnir “4 Slavonca” uz učešće NK Slavonac iz Gradište Tenja, Prkovci i domaćina Komletinci. (Anto Borić)
Foto FB Slavonac Prkovci