/Slavonac iz Nove Kapele prvak unatoč porazu OMLADINAC UZEO SVA TRI BODA ZA TREĆU POZICIJU
slavonac nova kapela fb

Slavonac iz Nove Kapele prvak unatoč porazu OMLADINAC UZEO SVA TRI BODA ZA TREĆU POZICIJU

Jako zanimljiv rasplet smo dočekali u Prvoj ŽNL BPŽ. Omladinac iz Vrbove je imao dva odgođena susreta tako da je morao prolongirati svoj završetak kroz dva vikenda, a u posljednjem susretu su gostovali u Novoj Kapeli kod glavnog pretendenta za jesenski naslov. Uoči same utakmice prema do sada odigranim susretima i tablici je Slavoncu trebao bod no kako je epilog prekinute utakmice sa Zvonimirom uključivao i oduzimanje jednog boda momčad iz Donje Vrbe značilo je to da momčad Ive Babića ipak ne treba niti bod za osvajanje naslova.

Očito je to u glavama igrača bila rasterećujuća i umirujuća činjenica pa su gostujući igrači uzeli sva tri boda jedinim pogotkom na utakmici koji je bio djelo Mateja Čondića pa je s tri nova boda momčad Hrvoja Wdovjaka jesen okončala na jako dobroj trećoj poziciji sa samo tri boda zaostatka za vodećim Slavoncem te na neki način spasila prvenstvo i ostavila ga vrlo otvorenim jer je ček pet momčadi unutar samo 4 boda i ne sumnjamo da nas čeka neizvjesno proljeće.

Pobjeda u gostima ponovno, počet ću vjerovat u onu pjesmu od Mirića, hvala mojim lavovima jer ne znam kako ih nazvat drugačije!? Bez 4 prvotimca bili smo čvrsti, gusti, borbeni i najbitnije pametni do samog kraja. Domaćinu sretno dalje. Ja često o sucima i kad je dobro i kad je loše, danas je sudačka trojka bila na visini zadatka i odlično odsudila ovu zahtjevnu utakmicu – Hrvoje Wdovjak Omladinac

aaa

 

bbbb

Foto FB Slavonac Nova Kapela

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.