Slavonac iz Komletinaca ima novo vodstvo

U subotu, 18.06., održana je izborna skupština nogometnog kluba Slavonac iz Komletinaca. Sjednicom je predsjedavao dojučerašnji predsjednik Perica Mikulić koji je ujedno i podnio ostavku na predsjedničko mjesto. Nakon 10 godina predsjedništva, Mikulić odlazi sa svoje funkcije.

Oglas

Na čelu s predsjednikom Mikulićem, Slavonac je doživio najveće uspjehe u svojoj povijesti, od infrastrukture, do omladinskog pogona gdje je podigao ljestvicu na par razina više od susjednih sela. Slavonac je s Mikulićem na čelu osvojio naslov prvaka vukovarsko-srijemske 1. ŽNL, te je ostvario ulazak u MŽNL Osijek-Vinkovci gdje je nastupao i ovog proljeća. Momčad je 2019. godine osvojila Kup NS Vinkovci, kao i Kup Vukovarsko-srijemske županije čime su ostvarili pravo igranja pretkola Hrvatskog nogometnog kupa.

Oglas

Za novog je predsjednika jednoglasno izabran Nikola Vicić, koji klub preuzima u teškoj situaciji. Seniorska je momčad ovog proljeća doživjela sve poraze u ligi, a sezonu su završili na pretposljednjoj poziciji. Kako se rješenje nije nalazilo, novi se predsjednik Vicić samoinicijativno uključio u rad kluba. Njegovi bi najbliži suradnici trebali bili mladi ljudi iz sela koji svoje suseljane mole za strpljenje, budući da su svjesni kako nijedan uspjeh ne dolazi preko noći. Večeras je od 19 sati sjednica u prostorijama Slavonca u kojoj se bira uprava kluba na čelu s novim predsjednikom Nikolom Vicićem.

Oglas