Slavonac iz Brodskog Stupnika na novoj FB adresi

Nogometni klub Slavonac iz Brodskog Stupnika ima novu adresu na Facebooku gdje možete pronaći vijesti, zanimljivosti i izvještaje sa svih događanja u klubu i oko njega. Razlog tome je pomalo bizaran i teško shvatljiv no očito je i to moguće. Naime u postu na FB stranici Slavonca stoji:

Nažalost prije nekoliko tjedana bili smo meta hakerskog napada na našu mail adresu te službeni Facebook profil kluba. Unatoč silnim pokušajima, nažalost nismo uspjeli povratiti korisnički profil te mail. Nakon 11 godina rada i neprestanog informiranja svih simpatizera putem FB profila, od sada smo prisiljeni koristiti ovu FB stranicu koja će od sada ujedno biti i službena stranica kluba. Ovom prilikom pozivamo sve simpatizere da nas lajkom zaprate na ovoj stranici na kojoj ćemo Vas ubuduće informirati o svim aktivnostima našega kluba.

Nova adresa i mjesto gdje možete pratiti događanja u klubu je na poveznici FB Slavonac pa lajkajte i pratite dalje svoje ljubimce ili s druge točke gledišta svoje konkurente i novosti iz protivničkog tabora.

Inače je ljetno vrijeme u Stupniku rezervirano za Turnir ulica kojega ove godine organizator nije uspio u potpunosti dovršiti pa mi donosimo malu galeriju ovogodišnjih sudionika. Turnir je inače prekinut nakon samo nepuna tri odigrana kola, a sudjelovalo je 7 ekipa.

Iz redova ekipe branitelja naslova Stare Gradiške tvrde da su ih samo više sile nebeske spriječile u još jednoj obrani titule, ali su ove godine za vratom bile i ekipe Brda, Sokaka i Bronxa. Pošto nisu bili u mogućnosti dovršiti turnir, uprava kluba se odlučila na podjelu medalja i pehara najmlađim ekipama na turniru.