Slavonac (BS) u Tisovcu, Posavina u Klakaru želi izlaz iz loše forme, Gundinci po nastavak pobjedničkog niza

Na redu je 21. kolo 1. ŽNL BPŽ, a osim ranije najavljenog derbija Psunja i Batrine, kvalitete u ostalima susretima sigurno neće nedostajati ovog vikenda.

Oglas

Oglas

Posavina se u posljednje vrijeme ne može pohvaliti dobrom formom, posljednja pobjeda ostvarena je prije mjesec dana tako da je gostovanje u Klakaru od velike važnosti za nogometaše iz Velike Kopanice koji žele povratak pobjedama. Zvonimir je odličnim igrama preuzeo vrh ljestvice upravo ispred Posavine, a na domaćem terenu ne žele dopustiti Omladincu iz Starog Topolja da im pokvare odličan niz rezultata, a time i vrh ljestvice. Podcrkavlje će na domaćem terenu ugostiti i pokušati svladati Perkovce, a koji su u nešto lošijem nizu. Nisu ni domaćini u nekom posebnom naletu u posljednjih nekoliko kola tako da bi pobjeda značila jako puno i za jedne i za druge. Gundinci pokazuju jako dobar nogomet u posljednje vrijeme, a koji je nagrađen s dvije pobjede u nizu. Ovotjedni susret protiv Sloge iz Vrpolja će biti sve samo ne lagan za domaće nogometaše tako da nas očekuje jako dobar susret u Gundincima. Tomica dočekuje favorizirani Vinogorac, a s obzirom da su gosti u posljednjih 5 kola ostvarili samo jednu pobjedu, pobjeda dolazi kao imperativ pa će se Vinogorac tako sigurno i postaviti na terenu u Tomici. Slavonski Šamac će biti poprište dvoboja Graničara i Sloge (J), a s obzirom da su gosti u nekoliko posljednjih susreta pokazali kako će se boriti do zadnje minute za svaki bod ove sezone, očekuje nas jako tvrd i borben susret, a ulog su jako bitna 3 boda za obje momčadi. U Gornjoj Bebrini Slavonac će dočekati Podvinje, a koje je u jako lošoj formi tako da bi domaćini u naletu mogli iskoristiti prednost domaćeg terena i ostvariti četvrtu pobjedu u posljednjih pet kola.

Oglas

Svjetlost i Šokadija na Zapadu igraju derbi začelja jer se radi o susretu posljednje dvije momčadi tablice tako da bi Svjetlost pobjedom napravila još veći razmak nad svojim gostima. U Tisovcu uvijek neugodna Croatia dočekuje Slavonac (BS), a obje momčadi su u proljetnom dijelu pokazale jako zanimljiv nogomet pa nas očekuje odličan susret na stadionu Stjepan Posavčević. Slavonac (G/D) na domaćem terenu želi nastaviti skoro pa perfektan proljetni niz pobjeda, ali sigurno da Posavac nije momčad koja će lako predati bodove, iako igraju u nešto promjenjivoj formi u posljednje vrijeme. U Starom Petrovom Selu Slavija dočekuje Mladost, a gosti pobjedu žele imperativno jer bi im ona značila nastavak priključka za vodećom četvorkom prvenstva. BONK dočekuje Slaven, a gosti ukoliko ne uzmu bodove u Bebrini sigurno da polako gube hvat za vrhom ljestvice tako da je pobjeda Slaven pod mus. Budućnost i Omladinac (V) će igrati jako zanimljiv dvoboj u Rešetarima. Domaćini žele izlaz iz trostrukog negativnog niza rezultata zaredom, a Omladinčev negativan niz je još duži pa bi pobjeda u ovom susretu najavili neke svjetlije dane u taboru obje momčadi.