Slavija se vraća kući

Nogometaši Slavije su kako se čini završili svoj prognanički život i Uskrs bi trebali dočekati na Stadionu Stjepan Zdenko Šivo!

Oglas

U subotu momčad Damira Bognara putuje u goste Marsoniji, a nakon toga se vraća na svoj stadion s kojeg izbiva još od jesenskog dijela sezone kada su započeli radovi na potpunoj rekonstrukciji glavnog terena. Slavija je svoje domaće susrete igrala u Pleternici na ranije uređenom klupskom kampu na Vašaru, no definitivno to nije ono pravo, nije tamo pravi osjećaj domaćinstva bez obzira na izvrsne uvijete.

Oglas

Oglas

Zagrebačka tvrtka Maxmar grupa čekala je pogodne vremenske uvijete kako bi krenula sa završnim radovima odnosno samim postavljanjem novog travnjaka, a kako je početak travnja i donio željene temperature radovi su krenuli puno parom pa je tako danas postavljeno gotovo pola terena. Pun teren mehanizacije koja radi punom parom jamči vrlo skor završetak radova, a kako ovaj način postavljanja trave dozvoljava igranje praktično 2 do 3 dana nakon postavljanja gotovo sa sigurnošću možemo najaviti da se Slavija vraća kući, vraća se na svoj teren, a borbom za bodove uz Karioke će ga otvoriti nogometaši Oriolika predvođeni bivšim trenerom Slavije Robertom Dujićem.

Nastavak je ovo velikih infrastrukturnih radova u Pleternici, nakon što je zaista reprezentativno uređen kamp, dotjerana je unutrašnjost svlačionica, uređena je klupska prostorija za druženje nedaleko samog stadiona, a sada je pleternički trećeligaš postao vlasnik vjerojatno najboljeg travnjaka u Slavoniji i Baranji. Čekamo još reflektore, što drugo ostaje da bi zaključili da je vodstvo Slavije stvorilo savršene infrastrukturne uvijete za rang natjecanja na koji pretendiraju.