Slavija predstavila tri pojačanja za novu sezonu

Pleternička Slavija krenula je s pripremama za novu sezonu u 3. HNL Istok, na klupi je ostalo prokušano i dokazano trenersko ime Damira Bognara koji je puno puta pokazao da je majstor za stvaranje rezultata, a igrački kadar je doživio određene promjene.

Oglas

Slaviju su u odnosu na prošlu sezonu napustili neki važni igrači poput najboljeg strijelca lige Ivana Blatančića, izvrsnog Mirze Jašarevića, talentiranog Benedikta Tokića te iskusnog Antuna Kvaternika, dok je uz održanu prozivku vodstvo kluba predstavilo i tri nova igrača u pleterničkoj svlačionici. Svakako najzvučnije ime je Dino Bognar, osvajač sportalove Žute majice za najboljeg igrača sezone u izboru čitatelja koji stiže iz požeške Slavonije. Istim putem, nizvodno niz Orljavu dolaze i Mario Šipura, dok je Valentin Mikić “plivao” nizvodno tek nekoliko stotina metara kraće iz vidovačkog Dinama.

Oglas

Bognar i Mikić su povratnici među Karioke, Bognar se vraća nakon tri i pol godine, a Mikić nakon godinu i pol izbivanja sa Šivinog stadiona, ali niti Šipura nije nepoznanica domaćim dečkima. Osim već uobičajenog sastava u Slaviji su odlučili ponuditi priliku i dijelu talentiranih mladića iz klupskog inkubatora, pa će Bognar osim na rezultatu svakako raditi i na njihovom razvoju, a puno je primjera, pa i reprezentativnih, koji kazuju da je i u tom dijelu posla – majstor.