Slavija pobjednik Šivinog memorijala

Nogometaši Slavije pobjednici su Memorijalnog turnira Stjepan Zdenko Šivo nakon što su u finalu boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedili požešku Slavoniju.

Oglas

U dvoboju za treće mjesto Kutjevo je slavilo protiv Oriolika rezultatom 3:2 Zeleni iz Kutjeva krenuli su silovito u borbu za treće mjesto, već nakon pola sata imali su velikih i nedostižnih 3:0, a strijelci za Posedijevu momčad bili su Međugorac, Antunović i Nemec, a u samoj završnici prvog dijela zapucali su Kutjevčani kazneni udarac. To im se umalo osvetilo, preko Jurića i Stahovića Oriovčani su došli na samo gol zaostatka, a u završnici Jurić pogađa okvir gola pa pokal za 3. mjesto ipak odlazi u Kutjevo.

Oglas

Dvoboj Bognar brothersa odlučen je nakon jedanaesteraca, u 90 minuta igre po pogodak na svakoj strani. Prvi je djelo Pave Nikolića koji je očito u sjajnoj formi i ako nastavi ovako u prvenstvu imat će Slavija slatkih briga, dok je poravnanje gostima iz Požege donio Ivan Antunović. Kod izvođenja penala Pleterničani su bili neumoljivi, dok su Požežani jednom tukli nebu pod oblake, jednom u gredu – sasvim dovoljno za slavlje Slavije!