Slavija iz Pleternice krenula s pripremama

Krenuli su i Pleterničani. Prozivku je obavio trener Robert Dujić koji je nakon kraćeg sastanka i pozdravnog govora poveo igrače u novu trećeligašku sezonu i pripreme za jesenski dio sezone za 2020/21 godinu 3. HNL istok.

Oglas

Igrače i stručni stožer su prije treninga pozdravili predsjednik Marinko Markota, dopredsjednik Drago Lucić te član izvršnog odbora Ante Jozić, a nakon toga su igrači krenuli na obnavljanje tjelesne spreme što će ove sezone očito biti izazov i čitavoj struci u RH nakon preduge pauze i izostanka pravih utakmica.

Oglas

Za sada nitko nije službeno zatražio istupnicu iako ima naznaka da će biti odlazaka, a u svlačionici na prvom okupljanju nije bilo novih lica što ne znači da ih uskoro neće biti no Pleterničani ostaju dosljedni sebi i davanju povjerenja mladim igračima iz vlastitog inkubatora pa su tako i za ove pripreme priključeni mladi i perspektivni mladići iz omladinskog pogona.

Oglas

Dogovorene su pripremne utakmice : Sloga NG, Zvonimir DV, nakon toga turnir Stjepan Zdenko Šivo iza čega slijedi županijski kup za kojega Slavija još čeka ime suparnika u četvrtfinalu.

TRADICIONALNI TURNIR S. Z. ŠIVO U PLETERNICI održat će se 25.-26.7.2020. vjerojatno prvi puta u povijesti u srpnju upravo zbog termina županijskog nogometnog kupa.

Već 35.po redu Memorijalni turnir S. Z. Šivo ove godine održat će se u nešto ranijem terminu nego prijašnjih godina, sudionici su kao i prijašnjih godina uz domaćina NK Sesvete, NK Slavonija, a jedina je promjena da će umjesto NK Rudeš nastupiti sportski klupski prijatelji iz Slavonskog Broda NK Marsonia (nadamo se iskreno kao drugoligaš).

Foto FB Slavija Pleternica