/Slavija iz Pleternice brzo reagirala i angažirala novog trenera ROBERT DUJIĆ NOVI JE TRENER SENIORSKE MOMČADI
robert dujić

Slavija iz Pleternice brzo reagirala i angažirala novog trenera ROBERT DUJIĆ NOVI JE TRENER SENIORSKE MOMČADI

Uprava NK Slavija dogovorila je suradnju s Robertom Dujićem oko preuzimanja uloge prvog trenera seniorske ekipe. Riječ je o mladom i perspektivnom stručnjaku koji već ima trenerskog iskustva u trećeligaškom društvu vodivši Oriolik iz Oriovca.

Dogovorili smo sve uvjete suradnje vrlo brzo. Malo sam snimio stanje ekipe u Vukovaru, posla ima, bit će zahtjevno odraditi drugi dio sezone jer se ne zna koliko će klubova ispasti, moguće je čak i četiri, a teško je očekivati prava pojačanja u zimskom prijelaznom roku tako da ćemo se bazirati na postojeći igrački kadar i profilirati momčad koja može dugoročno biti stabilan trećeligaš. Planiram već oko 12.siječnja krenuti s pripremama, odradit ćemo sve u domaćem okruženju, trebamo dobro poraditi na podizanju tjelesne spreme jer to može biti ključno u stvaranju momčadi i dobrih rezultata – za Sportalo je izjavio novi trener pleterničke Slavije Robert Dujić.

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.