Slaven u derbiju kola lako protiv Parasana

Jučer su Požeško-slavonski drugoligaši kompletirali svoje treće kolo. Slaven i Ovčare ostvarili su domaće pobjede dok su Lipa i Eminovci slavili u gostima.

Oglas

Slaven i Parasan su odigrali tako zvani derbi kola u kojem je Slaven lakoćom slavio na svojim Klasijama. Gosti se nisu ni snašli, a Slaven je već imao tri gola prednosti. U samo osam minuta Josip Mušković, Robert Nović i Marko Blašković su donesli svojoj momčadi trostruku prednost. Nakon toga se vidjelo da će domaćin dominirati cijelu utakmicu i samo je bilo pitanje s koliko golova prednosti će pobijediti. Do kraja prvog dijela još jedan pogodak dodao je Josip Čolak, a zaostatak gostiju smanjuje Matej Ivanković u 33. minuti. U drugom dijelu domaći nastavljaju kao i u prvom s četiri pogotka, svoj drugi pogodak na utakmici postigli su Josip Čolak, Robert Nović i Josip Mušković, a još jedan dodao je Dario Blašković. Gostujući drugi pogodak djelo je kapetana Damjana Zdravkovića.

Oglas

Oglas

 

Ovčare i Biškupci odigrali su jako zanimljivu utakmicu sa puno golova, domaćin je slavio rezultatom 5-4. Čak tri penala i dva crvena kartona govori da je to bila utakmica puna žara i borbe. Zvonimir Metić, Mato Vujnović i Stjepan Benić pogađali su za domaćina u prvom dijelu, a Pero Vidović za goste. U drugom dijelu gosti se potpuno vraćaju i dolaze do izjednačenja preko Vidovića koji je zabio s bijele točke, i Filipovića, ali Ovčare u istoj minuti dolaze ponovo u prednost preko Roberta Kovačevića. Malo zatišje bilo je do zadnjih desetak minuta kada je u 81. minuti sudac pokazao po jedan crveni karton sa svake strane. Pavličević je dobio izravan, a Filipović drugi žuti tako da su obje momčadi dočekale kraj s igračem manje. Toni Tonček u 89. minuti donosi dvostruku prednost svojoj momčadi s bijele točke, a samo minutu kasnije Pero Vidović je još jednom bio miran s bijele točke i tako je postavio konačan rezultat.

Lipa je slavila na gostovanju u Badljevini rezultatom 2-5. Marin Mijatović zabio je čak četiri pogotka na utakmici, tri u protivničku mrežu i jedan u svoju. a po jedan su dodali Robert Fliszar i Hrvoje Mijatović s bijele točke dok je strijelac drugog domaćeg pogotka bio Matej Hresić. Eminovci su slavili na gostovanju u Prekopakri rezultatom 0-2. Pogotke su postigli kapetan Luka Novinc i Jure Žutić.