/Slaven Belupo za kraj vrlo dobre polusezone Osijeka KULEŠEVIĆ: NE RAZMIŠLJATI O ODMORU
kulešević nkos

Slaven Belupo za kraj vrlo dobre polusezone Osijeka KULEŠEVIĆ: NE RAZMIŠLJATI O ODMORU

Trener Osijeka je potencirao značaj bodova u završnom jesenskom ogledu i oproštaju od navijača.

Pred osječkim nogometašima je još samo jedna utakmica u samoj završnici jesenske polusezone. Bit će vrlo bitno osvojiti sva tri boda u nedjelju protiv Slaven Belupa u Gradskom vrtu kako bi i opći dojam na kraju bio što bolji. Ivica Kulešević je na konferenciji za novinare potencirao da njegovi igrači, posebice stranci koji su se zasigurno zaželjeli odlaska kući, ne smiju još razmišljati o odmoru prije nego li se dovrši posao u HNL-u. Za Koprivničane je rekao kako su se dolaskom novog trenera stabilizirali u formi što su potvrdili i prolaskom u polufinale Kupa Hrvatske, no jasno je da Osijek želi pobjedu na rastanku od svojih najvjernijih navijača.

Osječki je trener najavio kako će biti promjena u sastavu, što se ponajprije odnosi na povratak Pilja i Bočkaja u početnu jedanaestoricu dok je jedino Mbakogu ozlijeđen (stopalo). Sada je jedino važno na najbolji način odraditi posljednjih 90 i nešto više minuta, a potom će biti vremena za detaljnije analize učinjenog, dodao je Kulešević.

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.