Slatina i Ferdinandovac uspješni – 4. NL BJ-KC-VT

Nakon odličnih subotnjih utakmice, u nedjelju smo kompletirali 3. kolo 4. NL BJ-KC-VT gdje smo gledali 3 odlične utakmice.

Oglas

NK BORAC – NK GRANIČAR (L)

Oglas

Borac je došao do kasnog vodstva nakon odlične utakmice i dominacije da bi im slavlje trajalo samo 5 minuta kada Paveli svojoj ekipi donosi vrlo važan bod.

Oglas

Gost u niskom bloku orijentiran na kontru, u prvom poluvremenu dvije stopostotne šanse, drugo poluvrijeme Viktorija na jedan gol. Zabijamo pred kraj utakmice i onda šok u zadnjoj minuti sudačke nadoknade njihov najbolji igrač Paveli zabija s 30 metara. Nedopustivo da nakon vodstva ne privedemo utakmicu mirno kraju, nego  dozvolimo gostima da iz jednog udarca tijekom cijele utakmice uzmu bod. Gorak okus na kraju utakmice gostima čestitke na bodu cilj ne bira sredstva, ništa idemo dalje probati uzeti puni plijen u sljedećoj utakmici. -rekao je Zlatko Andrašić.

NK FERDINANDOVAC – NK MLADOST KLOŠTAR

Domaćini su već nakon prvog dijela imali vodstvo od 2:0 da bi u nastavku samo potvrdili pobjedu.

Prije svega čestitam svojoj ekipi na osvojena 3 boda. Imali smo loš ulazak u utakmicu gdje smo gostima dozvolili da iz naših greški stvore  dvije prigode koje na našu sreću nisu uspjeli realizirati. Nakon toga smo se probudili te smo uspostavili inicijativu na terenu što je na kraju rezultiralo s tri pogotka u gostujućoj mreži. Čestitam gostima na fer i korektnoj borbi te im želim sreću u nastavku prvenstva. Mi se okrećemo idućoj utakmici gdje gostujemo u Legradu te se nadamo pozitivnom rezultatu. -riječi su Franje Kovačeva.

NK DINAMO PREDAVAC – NK SLATINA

Slatina je u gostima odigrala vrhunsku utakmicu gdje domaćinu nije dala puno šanse stoga je rezultat na semaforu bio 1:5.

Vraćamo se kući teži za 3 boda! Napokon smo upisali pobjedu na ovom teškom gostovanju. Od prve minute naši momci su se postavili sa gardom da ih zanimaju samo 3 boda i tako se obistinilo. Nakon sjajnog prvog poluvremena, slabiji ulazak u drugo koriste domaćini, ali nije se probudila naša stara boljka da psihički potonemo, već smo pojačali tempo i zabili još 3 gola. Čestitamo dečkima na sjajnoj predstavi i važnoj pobjedi. Idemo Slatina! – dodao je Darko Krsnik.