/Škorpioni odlični na natjecanju u Zagrebu BOŽIĆNI KUP GROMA
IMG_20181202_095720[1]

Škorpioni odlični na natjecanju u Zagrebu BOŽIĆNI KUP GROMA

U nedjelju 2. procinca 2018.godine  u O.Š Matko Laginja u Zagrebu održalo se natjecanje u taekwondo -u, organizator natjecanja bio je TKD klub Groma. Na već tradicionalnom natjecanju prije početka samog natjecanja demonstrirana je samobrana, a nešto kasnije u goste je stigao i Djed Božićnjak koji je djeci uručio prigodne darove, a za one malo starije organizirana je kotlovina uz predivno  druženje.

Taekwondo klub Škorpion G.Vrba na  je sa 9. natjecatelja koji su osvojili kako slijedi:Luka Mirosavljević 1. mjesto, Lorena Ereš u kicku i borbama 1.mjesto, Valentina Manić 1. mjesto, Borna Đula 1. mjesto, Tia Opačak 1.mjesto, Sven Sudić 1.mjesto, Lea Todorović 2. mjesto, Mario Prgomet 3, mjesto, Teo Opačak 3. mjesto.

U ukupnom poretku članovi kluba osvojili su i pokal za 1.mjesto ekipno. Ovom prilikom zahvaljujem se organizatoru natjecanja koji nas je lijepo primio i ugostio, zahvalni smo, PZC-grupi, općini Gornja Vrba, zahvalni smo što nas podržavaju u našem radu općenito, te su uvijek tu da nam pomognu – rekao je trener Denis Grubić.

Podijeli
  •  
  •  
  •