Škorpioni iz Gornje Vrbe također odlični na natjecanju u Novskoj

U Novskoj se održao taekwondo turnir pod nazivom Bljesak 1995. Na turniru je sudjelovalo oko 200 natjecatelja, koji se održao u sportskoj dvorani Srednje škole Novska, pod pokroviteljstvom grada Novske, a održao se u spomen na sve poginule Hrvatske branitelje u domovinskom ratu i na veličanstvenu vojno-redarstvenu operaciju Bljesak. Prije samog početka turnira odana je počast ispred spomen obilježja u Gradskom parku te minutom šutnje prije samog početka natjecanja.
Taekwondo klub Škorpion Gornja Vrba na ovom turniru nastupio je sa 7 natjecatelja koji su ostvarili natprosječne rezultate s obzirom na malobrojnu ekipu. U disciplini kicku su nastupili te osvojili: Jasmina Iličić 1. mjesto, Lovre Dražović 1. mjesto, Mihael Prološčić 3. mjesto. Utješnu medalju dobili su Nika Zirdum i Dominik Vladić koji su bili odlični nedostajalo je sportske sreće. U borbama su se natjecali kadeti Lovro Grubić i Borna Đula nakon odlično odrađenih borbi Lovro Grubić zauzima mjesto najboljeg kadeta na natjecanju pojedinačno te osvaja 1. mjesto i pehar. Borna Đula gubi u finalu sa minimalnom razlikom u borbi za 1. mjesto, osvaja srebrnu medalju.
Za napomenuti je da malobrojna ekipa osvaja 2. mjesto ekipno u disciplini kick. Drugi po redu najbolji u kicku bio je Lovre Dražović među dječacima, a Jasmina Iličić druga po redu najbolja među djevojčicama. Ukupno su osvojene tri zlatne medalje, jedna srebrna, jedna brončana, pehar pojedinačno – natjecatelj. Sve pohvale malobrojnoj ekipi dali su sve od sebe što je rezultiralo odličnim uspjehom. U pratnji natjecatelja bio je trener Denis Grubić.