/TK Škorpion odličan na natjecanju u Ozlju TAEKWONDO KLUB ŠKORPION GORNJA VRBA
DSCI0108

TK Škorpion odličan na natjecanju u Ozlju TAEKWONDO KLUB ŠKORPION GORNJA VRBA

U subotu  03. lipnja 2017. godine članovi kluba  Škorpion Gornja Vrba nastupili su na međunarodnom natjecanju pod nazivom “Ozalj open 2017.” koji se je održavao u sportskoj dvorani OŠ Slava Raškaj Ozalj. Organizator natjecanja bio je klub Ozalj, a na natjecanju je nastupilo 13 klubova. Taekwondo Škorpion Gornja Vrba nastupio je sa 13 natjecatelja koji su se natjecali u kicku i borbama te osvojili pregršt medalja.

DSCI0112

Timon Capan u kicku zlatna medalja, Lorena Ereš u kicku i borbama zlatna medalja i pokal za najbolju, Andrej Rašić u kicku zlatna medalja u borbama srebrna i pokal za najboljeg, Luka Lukačević u borbama zlatna medalja i pokal za najboljeg u kicku, Marko Martić u kicku brončana medalja u borbama brončana medalja, u borbama Ivan Krajinović zlatna medalja, Lovro Borevković srebrna medalja, Borna Grubić srebrna medalja, Lovro Grubić brončana medalja, Valentina Mamić brončana medalja, Petra Mikulić brončana medalja i Jan Mikulić brončana medalja.
DSCI0119
Sveukupno je osvojeno 16 medalja od toga 6 zlatnih medalja, 3 srebrne, 7 brončanih, 3 pokala pojedinačno natjecatelji, 1 pokal za 2 mjesto ekipno u kicku i 1 pokal za 2. mjesto ekipno u borbama. Ovom prilikom zahvalio bi se svim našim donatorima koji nas podržavaju u našim ciljevima i planovima te bez kojih odlazak na  neka natjecanje ne bi bilo moguće ostvariti – rekao je Denis Grubić, trener koji je bio u pratnji natjecatelja.
Podijeli
  •  
  •  
  •