/Škorpion drugi ekipno na Picok kupu ZLATNE MEDALJE ZA OPAČKA I ĐULU
DSCI0175

Škorpion drugi ekipno na Picok kupu ZLATNE MEDALJE ZA OPAČKA I ĐULU

U subotu 3.11.2018.održalo se natjecanje u taekwondo-u pod nazivom 3  PICOK OPEN .Na natjecanju je sudjelovalo 204 natjecatelja u konkurenciji 18.klubova ,a organizator natjecanja bio je TKD klub iz Đurđevca koji  je prije početka natjecanja svim natjecateljima uručio prigodne poklone .Taekwondo klub Škorpionn Gornja Vrba nastupio je sa 7 natjecatelja koji su osvojili zlatne ,srebrne i brončane medalje .

Teo Opačak zlatna medalja, Borna Đula zlatna medalja, Luka Mirosavljević u borbi za prvo mjesto predao je meč zbog ozljede i osvojio srebro u borbama i kicku, dok je Ivan Stanić osvojio brončanu medalju, Valentina Mamić broncu u kicku i borbama. Pokal za 2. mjesto ekipno dobili su članovi Škorpiona u kicku. Sveukupno osvojeno 8. medalja i pokal. Na natjecanju su nastupili Lorena Ereš i Lea Todorović koje su nažalost ostale bez naslova. U pratnji natjecatelja bio je trener Denis Grubić nosioc majstorskog zvanja 4. dan koji je rekao:

Izuzetno sam zadovoljan i ponosan cijelom ekipom ,ovom prilikom bih dodao 21.10.2018.godine juniorka Kristina Knežević nastupila je na 6. PRVENSTVU HRVATSKE  U FORMAMA 2018. u vrlo jakoj konkurenciji sa predstavnicama reprezentacije, izabranima za odlazak na svjetsko prvenstvo, te stranim predstavnicama. Kristina zauzima 5. mjesto, plasman nije osvojen, ali s obzirom na konkurenciju rezultat je odličan. 

DSCI0190

Podijeli
  •  
  •  
  •