Škola plivanja Požeškog športskog saveza održat će se i ovog ljeta

Tradicionalna ljetna Škola plivanja Požeškog športskog saveza će se održati i tijekom ovog srpnja na Gradskim bazenima u Požegi jer je Savez dobio dozvolu za organizaciju škole od Županijskog stožera civilne zaštite i županijskog epidemiologa Ante Vitalije.

Oglas

Upisi će ove godine biti online, suglasnost i prijava će biti objavljeni na stranici Saveza, a sve uplate će također ići preko žiro računa Saveza.

Oglas

U školu će se moći upisati djeca od najmanje 4 godine starosti. Škola plivanja će trajati 15 radnih dana ( od ponedjeljka do petka). Djeca ce biti raspoređena po grupama znanja plivanja, svaka grupa po 2 školska sata dnevno.

Oglas

Sveukupno će obuka trajati 30 školskih sati. Radit će se u dvije kategorije: 1. Obuka neplivača, 2. Usavršavanje plivačkih tehnika. Na kraju obuke bit će kao i svake godine organizirana završna provjera i dodjela diploma polaznicima. Školu plivanja će voditi profesori kineziologije.

Prošle godine u Školu plivanja Požeškog športskog saveza bilo je upisano 423 polaznika. Svi detalji i informacije oko održavanja škole bit će poznati u petak, 19. lipnja kada Izvršni odbor Požeškog športskog saveza na svojoj redovnoj sjednici donese sve potrebne odluke oko organizacije i provedbe ovogodišnje Škole plivanja.

Izvor PŠS