Škola plivanja kreće s ponovnim radom od četvrtka, 09. srpnja

POŽEGA – Škola plivanja Požeškog športskog saveza s radom nastavlja od četvrtka, 09. srpnja po smjenama kako su polaznici već raspoređeni u prva dana obuke, od 9,00 do 10,30 i od 10,30 do 12,00.

Oglas

Upisi će biti mogući još u četvrtak i petak, a svečanog otvorenja ove godine neće biti.

Oglas

Škola plivanja će trajati 15 radnih dana (subotom i nedjeljom nema obuke), a u slučaju lošeg vremena će se produžiti. Djeca su raspoređena po grupama znanja plivanja, svaka grupa po 2 školska sata dnevno. Sveukupno obuka traje 30 školskih sati. Radi se u dvije kategorije: 1. Obuka neplivača, 2. Usavršavanje plivačkih tehnika.

Oglas

Na kraju obuke bit će kao i svake godine organizirana završna provjera stečenih znanja i vještina kao i svečana dodjela diploma svim polaznicima. Školu plivanja vode profesori kineziologije.

Cijena Škole plivanja je 150 kuna. Može se uplatiti na račun Požeškog športskog saveza (HR7423860021120016519) ili u gotovini u prostorijama Saveza (Sportska dvorana Tomislav Pirc, Antuna Kanižlića 14a). Treće upisano dijete je i dalje gratis kao i svih proteklih godina.

Suglasnosti i uplatnice se mogu podići u prostorijama Saveza, na bazenu prilikom upisa, a dostupne su i na internet stranici Saveza.

Svaki polaznik će početkom idućeg tjedna dobiti iskaznicu Škole plivanja s kojom ima i slobodan ulaz na Gradske bazene tijekom cijele sezone kupanja. Prošle godine u Školu plivanja Požeškog športskog saveza bilo je upisano 423 polaznika.

Izvor PŠS