/Skender odlazi, Kulešević privremeno rješenje!? MEŠTROVIĆ OVOGA PUTA BEZ STRPLJENJA
dino skender

Skender odlazi, Kulešević privremeno rješenje!? MEŠTROVIĆ OVOGA PUTA BEZ STRPLJENJA

Kako neslužbeno doznajemo Dino Skender više nije trener prve momčadi Osijeka. Nakon serije loših rezultata koja je kulminirala gubitkom bodova protiv Varaždina unatoč 2:0 vodstvu, te porazom od Lokomotive u petak došlo je vrijeme za promjenu.

Nakon što je jako dugo držao leđa Zoranu Zekiću i uporno mu davao povjerenje da vodi prvu momčad, predsjednik Osijeka Ivan Meštrović ovoga je puta bo puno brži na okidaču. Skender je u maniri pravog sportaša preuzeo odgovornost za rezultate svoje momčadi, stavio mandat na raspolaganje, a predsjednik ga je ovaj put prihvatio pa je Skenderova priča na klupi Osijeka završena, barem za ovaj mandat.

Iako uvijek i svugdje želimo gledati mlade ljude pa tako i u trenerskim ulogama, ono što je učinjeno u Skenderovom mandatu nije bilo na razini onoga što se očekivalo s obzirom na ulaganja u momčad. Iako ga mnogi osporavaju jasno je da je Dino vrlo talentiran trener, no iskustvo je komponenta koju definitivno nema, a Osijek je u ovom trenutku kriva destinacija za onoga tko treba skupljati iskustvo.

Na klupu Osijeka sjeda Ivica Kulešević, bivši igrač Bijelo plavih koji je odličan trenerski posao radio u juniorima Osijeka s kojima se okitio naslovom prvaka Hrvatske, a imao je i epizodu na klupi prve momčadi. Prema dostupnim informacijama Kulešević je privremeno riješenje dok se ne nađe trener na duže staze. Naravno, Kulešvić dobrim igrama i rezultatima lako može kupiti povjerenje za ostanak na klupi iako ga čeka prilično težak raspored u narednim kolima..

Podijeli
  •  
  •  
  •