Skelci presudili Bratstvu, Drava ponovno sama na vrhu

Drava je sa stilom preuzela čelnu poziciju u 2. ŽNL Valpovo – Miholjac. Uvjerljivo je društvo iz Narda slavilo na gostovanju u Radikovcima. U susret su krenuli s identičnim učinkom u prethodnih 9 kola, osim što su osvojili po 21 bod imali su i istu gol-razliku pa se s pravom očekivala neizvjesna utakmica, no od nje nije bilo ništa. Dva gola Zdenka Skelca u 44. i 54. minuti te jedan Nikole Skelca u 87. sve su odveli na stranu gostiju koji ponovno drže sami vrh ljestvice.

Martin Čaljkušić postigao je tri pogotka u uvjerljivoj pobjedi Sokola nad Ivanovom koje je stiglo s 10 igrača, kroz utakmicu se osipalo i u 80. minuti ostalo s nedovoljnim brojem onih na terenu pa je susret prekinut 10ak minuta prije kraja. Mario Trbojević i Antonio Milošević bili su dvostruki strijelci u uvjerljivom slavlju Podravca iz Bistrinaca nad Mladosti, a i drugi je Podravac bio uspješan, no ne i uvjerljiv protiv Zelčina. Dugo je Zelčin bio u vodstvu, onda u završnih 25 minuta prava golijada u kojoj je posljednju riječ imao Martin Matoković koji je u 80. minuti pogodio za konačnih 3:2. Odličnu partiju prikazali su Satnica i Dubrava, domaćin je tri puta vodio, gost se tri puta vraćao i na kraju osvojio bod. Nije ga osvojila Viktorija iako je bila blizu toga u Bočkincima. Gosti iz Lacića su prvi poveli, no u nastavku preokret domaćina koji je 20ak minuta imao i igrača više, a za slavlje je pogodio Antonio Novinc u 90. minuti.

Mateo Hegol i Andrej Vincek su sa po dva gola predvodili Hajdin do uvjerljive pobjede nad BSK-om koji je tako propustio priliku skočiti na drugo mjesto. Omladinac je do šeste pobjede stigao na gostovanju u Beničancima, a strijelac oba gola bio je Danijel Domović u završnih 20ak minuta utakmice. Gat niti iz desetog pokušaja nije došao do prvog boda, ovoga puta nadigrao ih je Graničar na krilima trostrukog strijelca Dražena Kraljika. Ovom pobjedom Graničar se odmaknuo od samog začelja i pomalo ulovio korak sa momčadima iznad sebe.

Gat :                      NK “Gat”                             NK “Graničar”                       0   :   4

Beničanci :            NK “Beničanci”                   NK “Omladinac”                    0   :   2

Rakitovica :           NK “Sokol”                         NK “Ivanovo”                        9   :   1

Bistrinci :              NK “Podravac” (B)              NK “Mladost” (Č)                   6   :   0

Cret :                     NK “Hajdin”                        NK “BSK Termia”                   5   :   1

Radikovci :            NK “Bratstvo”                     NK “Drava”                            0   :   3

Moslavina :            NK “Podravac” (PM)           NK “Zelčin”                            3   :   2

Satnica :                NK “Satnica”                       NK “Dubrava”                        3   :   3

Bočkinci :              NK “Bočkinci”                     NK “Viktorija”                         2   :   1