Sjajni uspjesi nogometne škole Borca iz Kneževih Vinograda

Dugi niz godina škola nogometa Borca iz Kneževih Vinograda radi odlično, te je nositelj kvalitete baranjskog nogometa. Ove su sezone njihove mlađe kategorije ponovno ostvarile zapažene rezultate.

Oglas

Iz kluba napominju kako rezultat nije imperativ, već da je bit svega naučiti djecu zdravim navikama i izvršavanju obveza, ove su sezone mlađe kategorija Borca zaista ostvarile zapažene rezultate. Pionirska je momčad Borca postala prvak 2. NL središta istok. Ova odlična generacija predvođena trenerom Sašom Balatincem imala je zaista sezonu za pamćenje. Nakon osvojenog prvog mjesta Baranjske ligei osvojenog kupa Baranje, dečki su ostvarili hattrick i nadmoćno osvojili prvo mjesto u velikoj konkurenciji lige središta Osječko Baranjske županije.

Iz kluba dodaju da su i mlađi pioniri pod vodstvom trenera Marina Varge odigrali sjajnu sezonu i do zadnjeg kola bili u igri za osvajanje 2.NL središta. Sudjelovali su na mnogim turnirima i postigli sjajne rezultate. Škola nogometa Borca je i protekle sezone pokazala odlične rezultate koje su mali nogometaši postigli uz puno truda i odricanja. Iz kluba obećaju kako će i sljedeće sezone uložiti trud i napor kako bi im omogućili što bolje uvjete za rad što oni svakako zaslužuju.

Oglas

Predpočetnici: Finalisti kupa Baranje
Početnici: Prvaci Baranjske lige i osvajači Kupa Baranje
Pioniri: Prvaci Baranjske lige, osvajači Kupa Baranje i prvaci 2. NL središta Istok
Kadeti: osvajači Kupa Baranje

Oglas