Sjajni klinci Jakšića osvojili Dilj kup!

Limači NK Jakšića proteklog su vikenda sudjelovali su na nogometnom turniru “DILj CUP 2022.” u Vinkovcima. Ne samo sudjelovali nego i – osvojili!

Oglas

Kući su se vratili sa zlatnim medaljama oko vrata, a klub obogatili vrijednim peharom i osvojenim prvim mjestom. Na turniru je sudjelovalo 15 momčadi, a do finala limači Jakšića bili su bolji od ekipe NK Dilj koju su dobili s 3:1, zatim NK Amater sa 4:0, zatim NK Radnički 4:1, nakon toga pali su NK Nosterija 3:1 te NK Grafičar 5:0. Jedini poraz na turniru klinci s Jajara doživjeli su od HNK Cibalije 2:1, dok su u polufinalu su bili uspješniji od NK Graničara 5:1, a u samom finalu potvrdili su odličnu predstavu i zasluženo pobijedili FK Iličku Brčko 4:1.

Oglas

Oglas

Najboljim igračem turnira proglašen je Adrian Raguž iz ekipe NK Jakšić koji je postigao 12 zgoditaka, ali za to je zaslužna cijela ekipa jer su u Vinkovcima bili raspoloženi za nogomet.

Kroz turnir ekipu su vodili treneri Josip Raguž i Ivan Bošnjak. Velikih aplauza, čestitki i simpatije publike nije nedostajalo. NK Dilj organizirao je fantastičan turnir na vrhunskom nivou.

NK Jakšić poziva sve ekipe koje se žele prijaviti na njihov turnir koji se održava 2.7. u Jakšiću da kontaktiraju 0996375293.