Sjajna partija i velika pobjeda osječkih odbojkašica kod vodećeg Dinama

Bila je to sigurno najbolja utakmica osječkih odbojkašica ove sezone, a bili je već dosta odličnih. Za “skinuti” lidera morao se poklopiti sjajan dan za sve igračice, i baš to se dogodilo u Zagrebu, sve Fančovićeve izabranice odradile su svoj posao na najbolji mogući način.

Oglas

Naravno, ni to nije bilo dovoljno za laku pobjedu, OK Dinamo je zaista dobra ekipa, pa je sve skupa otišlo u pet setova. Prvi su “u pripetavanju” dobile domaće odbojkašice rezultaom 27:25, drugi je otišao na stranu Osijeka rezultatom 25:21. U tećem ponovno dramatična završnica i ponovno malo više sreće za Dinamo koji slavi 26:24. A onda do kraja fantastična igra Osijeka, četvrti set i prvi bod osvojeni su rezultatom 25:22, dok su u posljednjem setu u borbi za dodatni bod djevojke trenera Darija Fančovića potpuno izdominirale i slavile rezultatom 15:5. Spomenimo i da ŽOK Enna Vukovar svoju utakmicu 12. kola igra danas protiv Rijeke, dok nas u sljedećem 13. kolu čeka slavonski derbi.

Oglas

Osječanke su ovom pobjedom stigle do 16 bodova, dijele treće mjesto s ekipom Marina Kaštela i praktično su siguran putnik u doigravanje, na čelu je sada Mladost koja se bodovno izjednačila s Dinamom, zagrebačke ekipe imaju po 22 boda na svojim računima.