Sjajan nastup boraca Omege na prvenstvu u Bujama

U Bujama je održano Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu za Djecu u Point Fightingu i Juniore u light contactu. Brodske Omege nastupili su sa tri dječaka i jednom djevojčicom u PF te jednim juniorom u LC. Trud, rad i zalaganje ovih mladih sportaša došao je na naplatu osvojivši četiri medalje:

Oglas

JAKOV IVIĆ – 1. mjesto , -27 kg dječaci. Jakov nastavlja niz svojih uspješnih nastupa. Suvereno i ne daje svojim protivnicima niti šansu da dovedu pobjedu u pitanje u sve tri borbe i zasluženo osvaja naslov Prvaka Hrvatske.

Oglas

LENNY BALAŽIĆ – 2. mjesto, -24 kg dječaci. Upornost i trud se najviše vidjela kod Lennya. Polufinale dobiva uvjerljivo dok mu naslov izmiče za malo. Doslovno u zadnjoj sekundi zadaje udarac za dva boda koji bi ga odveo u produžetak, međutim dodiruje tatami rukom i po pravilima mu se ne mogu priznati bodovi i ovaj puta se morao zadovoljiti drugim mjestom.

Oglas

HELENA MIGLES – 2. mjesto , -30 kg djevojčice. Debitantkinjina koja u finalu gubi 6-5 dovoljno pokazuje da joj tek slijede odlični rezultati.

LEON ŽAJGAR – 3. mjesto, -57 kg junior. Pružio je odličnu , srčanu borbu posebice u drugoj rundi. Međutim kako je u prvoj rundi primio dva tri laka udarca i koji su odličnog protivnika odvela u bodovnu prednost na žalost Leon nije uspio stići bodovnu razliku i morao je ovaj put čestitati boljem i zadovoljiti se brončanom medaljom.

ANTONIO MUSTAF – -24 kg dječaci. Antoniu je ovo bio debitantski nastup, gdje je u ovom trenutku pružio svoj maksimum ali i vidljiv prostor za napredak i nadamo se vrlo brzo i njegovim medaljama.

Ekipu su vodili treneri Adam Hercog i Robert Katušić.