/Sjajan doček za Slavonsku Lolu DONJI MIHOLJAC NA NOGAMA
donji miholjac vida

Sjajan doček za Slavonsku Lolu DONJI MIHOLJAC NA NOGAMA

Fenomenalno je bilo danas u Donjem Miholjcu gdje je nekoliko tisuća ljudi došlo pozdraviti i zahvaliti jednom od najvećih junaka Hrvatske nogometne reprezentacije na proteklom Svjetskom prvenstvu.

Osim što je fenomenalno odradio svoj posao na terenu, uz svoj partnera na stoperskoj poziciji Dejana Lovrena Domagoj je bio kolovođa dobre atmosfere na krilima koje su Vatreni otišli do povijesnog rezultata. Poznat po svom vedrom duhu i neiscrpnoj energiji, Vida je i danas bio u elementu. Pred dvorac Mailáth stigao je kao pravi bećar, u kočiji, pa i tamo sa svojim sugrađanima, ali i fanovima iz šire okoline koji su mu došli odati priznanje za sve trenutke oduševljenja koje im je priuštio.

“Hvala svima na ovom dočeku. Vjerujte, lakše je bilo igrati finale nego stati pred vas danas ovdje”, rekao je Domagoj, nakon čega su navijači skandirali: “Vida, Vida..”

“Nema se tu što pričati puno. Bez vas ne bi bilo svega ovoga. Bez vas ne bi bilo Hrvatske. Uživajte u ovom trenutku. Nadam se da ste svi sretni i ponosni na nas” – rekao je Domagoj i bacio se na – pjesmu.

Uz pratnju Slavonia banda junak je otpjevao “Sve poštivam svoje uživam” zajedno sa svojim sugrađanima. Nakon što Vida završi nogometnu karijeru sigurno će u brigu baciti Štefa, Kiću i ostalo društvo sa slavonske glazbene scene. No prije toga trebao bi dobiti svoju ulicu u svom gradu. Zaslužio ju je!

Podijeli
  •  
  •  
  •