Širokopoljački Hajduk misli ozbiljno

Ovog je tjedna sve pratitelje nogometa u Đakovštini pomalo iznenadila vijest koju je na svojim FaceBook stranicama objavio nogometni klub Hajduk iz Širokog Polja. Širokopoljci su krenuli s prvim predstavljanjima novih igrača za sljedeću sezonu, a s objavom prvih imena shvatili smo kako se radi o pravim transfer bombama.

Oglas

Hajduk je objavio kako su novi igrači kluba Domagoj i Ljuban Ivić, dva dojučerašnja igrača Đakovo Croatie. Dva su Ivića bila neizostavni članovi Tothove udarne jedanaestorke, što nam dovoljno govori o kakvim se pojačanjima radi. Ivići se vraćaju u klub iz svog rodnog mjesta, a s njima dvojicom i uz uvjet da uspiju zadržati postojeću ekipu, Hajdukovci će konkurirati za vodeće pozicije u đakovačkoj 2. ŽNL. Domagoj, odnosno popularni Momo, konkurirati će za napadačke pozicije u ekipi, dok će njegov bratić Ljuban preuzeti dirigentsku palicu u sredini veznog reda ponosa iz Širokog Polja.

Oglas

Uprava kluba, na čelu s predsjednikom Ivanom Ivićem, radi na dovođenju još nekoliko nogometaša s kojima bi navijači Hajduka ponovno mogli sanjati naslov prvaka đakovačke Segunde, koji je klub iz Širokog Polja osvojio u sezoni 2020./2021. Sudeći po objavi prvih imena, zaključujemo kako Hajdukovci imaju pravo na optimizam.