Siniša Buđa novo trenersko rješenje za Mladost iz Molvi!

Krajem siječnja u Mladost iz Molvi stigla je novost da će dotadašnji glavni trener Ante Jeličić zbog poslovnih obveza morati prepustiti funkciju glavnog trenera. Uprava Kluba odmah se bacila na potragu za novim trenerskim rješenjem, kojega je našla u treneru Siniši Buđi, koji je u prvom dijelu polusezone izvršavao funkciju glavnog trenera u Graničaru iz Legrada. Za komentar kontaktirali smo bivšeg i sadašnjeg trenera Mladosti iz Molvi.

Oglas

Novo trenersko ime na klupi Mladosti iz Molvi Siniša Buđa potkraj prošlog tjedna u novoj je polusezoni po prvi put okupio tamošnju Mladost koju očekuju novi izazovi u 4. NL BJ-KC-VT. Podsjetimo, Mladost je nakon odigranih trinaest jesenskih kola prezimila na šestom mjestu prvenstvene ljestvice sa šest pobjeda i sedam poraza, a vrlo dobar dojam iz prvog dijela polusezone malo su pokvarili s tri poraza iz tri posljednja prvenstvena kola.

Oglas

Siniša Buđa u Klub dolazi nakon angažmana u Graničaru iz Legrada nakon što je ostavku na funkciju glavnog trenera dao Ante Jeličić, kojeg smo također zamolili za kratak komentar: “-Bila mi je čast i zadovoljstvo raditi u Molvama ali nažalost zbog službenih obaveza na poslu nisam više u mogućnosti biti trener Mladosti. Također se nadam da ću se jednog dana vratiti kao trener, ipak u Molvama sam sklopio puno prijateljstava a Molve su svakako mjesto u kojem bi volio živjeti. S obzirom da sam se dva puta vratio kao igrač, tko zna, možda ću tu čast imati i kao trener. “- komentirao je za Sportalo bivši trener Mladosti iz Molvi, Ante Jeličić, kojem želimo puno sreće na privatnom i poslovnom planu!

Oglas

Pripreme pod paskom novog trenera Siniše Buđe započele su u nedjelju 5. 2. Na prozivku i prvi trening odazvalo se osamnaest igrača. Iz kluba nam komentiraju da ekipa odlično radi i da su svi zajedno željni novog dokazivanja. Što se tiče rubrike dolazni i odlazni transferi, na njima se još uvijek radi s obzirom da još nisu poznate sudbine dvojice igrača. Klub zasad ima dogovorene četiri prijateljske utakmice, od kojih je prva na redu 12. 2. protiv Nk Brezovca, zatim slijede susreti s Rovišćem, Novom Račom te Podravcem iz Virja.

“Ambicije i želje su nam učvrstiti poziciju na tablici te afirmirati domaće mlade igrače,, jako sam zadovoljan s odazivom na treninge i atmosferom oko i unutar kluba, stvarno jedan jako dobro posložen klub.  Zahvaljujem se upravi kluba na ukazanom povjerenju.”- komentirao je za Sportalo novoizabrani trener Mladosti, Siniša Buđa.