Sigurne pobjede Croatije i Zelčina u 2. kolu

Drugo kolo valpovačke 2. ŽNL obilježile su tri domaće i dvije gostujuće pobjede, a u podosta efikasnim susretima nije bilo remija. Na vrhu su ostale dvije momčadi, Zelčin i Dubrava, ali Satnica prije s utakmicom manje.

BSK Termia je na domaćem terenu svladala Dravu 2:0, a pogotke su zabili Matej Klasić i Matias Kuić. Istim rezultatom, ali na gostujućem terenu, Dubrava je slavila protiv Hajdina. Strijelci za trobod Dubrave bili su Adam Bibić i Matej Maričić. Potpuno isti rezultat bio je u susretu Satnice i Hrvatskog Sokola, domaćini su golovima Branimira Rebrine i Vedrana Pavokovića slavili 2:0.

Najuvjerljiviju pobjedu kola upisala je Croatia Marjančaci, domaćini su bili bolji 4:1 od samatovačke Sloge. Strijelci za odličnu pobjedu bili su Antonio Milošević, Zdenko Varžić, Arijan Tomaz i Matko Šutalo, dok je počasni pogodak djelo Stefana Vojvodića. Zelčin je u gostima kod Mladosti bio bolji 1:3. Boris Đurakić, Benjamin Pešut i Matej Durmiši bili su precizni za goste, dok je jedini pogodak za domaćine zabio Karlo Šanjug.