Šibenik odnio bodove iz Koprivnice

Nogometaši Slaven Belupa doživjeli su minimalni domaći poraz u dvoboju protiv Šibenika koji je ovom pobjedom riješio velik dio briga oko ostanka u elitnom razredu HR nogometa.

Oglas

SLAVEN BELUPO – ŠIBENIK 0:1

Oglas

Strijelac: 0:1 Perić (20‘)

Oglas

Slaven Belupo: Čović, Tepšić (od 46. Bosec ), V. Soldo, Martinaga, Mudražija, Marina (od 63. Krstanović), Jambor (od 78. Mioč), Talys, Crnac (od 78. Žuljević -), Manaj, Hoxha (od 78. Perošević)

Trener: Zoran Zekić

Šibenik: Rogić, Kvržić, Perić, Matić, Kvesić (od 87. M. Soldo), Čanađija, Đira (od 83. Mesa), Arai (od 83. Mina), Dolček, Hiroš (od 73. Knežević), Špeljak (od 73. Kreković ) Trener: Damir Čanadi 7.

Nitko ne pobjeđuje Šibenik na svom terenu 26 godina u nizu, rekao bi Zoran Zekić. Naime, nije to baš precizna formulacija jer se znao zalomiti poneki bod za momčad sa Šubićevca, ali je ovo ipak prva pobjeda na Apašu! Uvodnih 15ak minuta pripalo je Belupu, a onda ih je Perić presjekao golom u 20. minuti nakon što ga je domaća obrana potpuno zaboravila. Bio je to gostima znak za potpuno povlačenje, ideja je bila samo obraniti svoj gol i na kraju su u tome i uspjeli. Prvo ime utakmice apsolutno je bio vratar Šibenika Rogić koji je u nekoliko navrata spašavao ono što su već svi vidjeli u golu, pripomogli su i domaći napadači sa ne baš sjajnim reakcijama i tri velika boda putuju u Draženov grad.